?

Triflex oplossingen voor daken en dakdetails

Het afwerken van een dak is een hele klus. Vooral het afdichten van complexe delen en de hechting van bepaalde materialen kan een flinke uitdaging zijn. Herkenbaar? Lees dan verder!

Vloeibare kunststoffen

Het afdichten van de complexe details van een dak wordt een fluitje van een cent met de vloeibare kunststoffen van Triflex! De op PMMA-gebaseerde producten en systemen zijn koud aan te brengen vanaf een temperatuur van 0˚C en snel uithardend. Er is sprake van een uitstekende hechting op talloze ondergronden en een Europese technische goedkeuring volgens ETAG 05 met CE-markering in de hoogste gebruikscategorieën (W3, M & S, P1 tot P4, S1 tot S4, TL4 en TH4). Daarnaast hebben de producten veel voordelen voor de opdrachtgever, zoals dampdoorlatendheid, bestendigheid tegen weersomstandigheden, wortelbestendigheid en brandklasse E conform DIN EN 13501-1.

Producten en systemen voor daken

Triflex heeft verschillende producten en systemen ontwikkeld voor het duurzaam afdichten van daken en dakdetails. Zo zorgt Triflex ProDetail ervoor dat alle (complexe) dakdetails waterdicht en ondoordringbaar worden afgedicht. Met Triflex ProTect kunnen ook speciale daken zoals groendaken of industriële daken scheuroverbruggend worden afgewerkt. Met de vezelversterkte afdichtingshars Triflex ProFibre worden ook de meest uiteenlopende bouwmaterialen hermetisch afgesloten. Triflex ProThan biedt de ideale bescherming voor platte daken en het waterafdichtingssysteem Triflex ProThan Detail zorgt ervoor dat alle details waterdicht worden en blijven.

Benieuwd naar meer informatie over (een van) onze systemen? Klik op de buttons hieronder voor meer informatie!

Triflex ProDetail
Of het nu gaat om complexe constructies, gedetailleerde eisen, bouten, moeren of andere technische uitdagingen, het afdichtingssysteem Triflex ProDetail kan iedere uitdaging aan!

Meer weten over dit systeem? Klik op de button!

Triflex ProDetail

Triflex Protect
Triflex ProTect biedt duurzame zekerheid op elk vlak. Dit scheuroverbruggende systeem is zeer geschikt voor bijzondere daken, zoals industriële daken en groendaken.

Meer weten over dit systeem? Klik op de button!

Triflex Protect

Triflex ProFibre
Dit vezelversterkte systeem leent zich bij uitstek voor de afdichting van complexe detailleringen in het oppervlak. Het systeem is toepasbaar op allerlei bouwmaterialen; alles wordt hermetisch afgesloten.

Meer weten? Klik op de button!

Triflex ProFibre

Triflex ProThan Detail
Dit waterdichte systeem is speciaal ontwikkeld om platte daken af te dichten. Triflex ProThan Detail kan bijvoorbeeld worden gebruikt op daken van ziekenhuizen, scholen of verpleeghuizen.

Meer lezen? Klik op de button!

Triflex ProThan Detail

Triflex ProThan
Ook dit systeem is uiterst geschikt om platte daken van bijvoorbeeld zorginstellingen, sportcomplexen of onderwijsinstellingen, waterdicht af te dichten.

Benieuwd naar meer? Klik op de button!

Triflex ProThan

Triflex ProSolar
Deze reflecterende dakbedekking is bestendig tegen UV-straling en chemische invloeden. Het zonlicht wordt gereflecteerd, waardoor de binnentemperatuur in het onderliggende gebouw ’s zomers koel blijft.

Meer weten? Klik op de button!

Triflex ProSolar

Speciale daken

Speciale daken zoals groendaken, metalen daken of industriële daken vragen om een afgestemde dakdekking. Ook hier biedt Triflex een passende oplossing!

Groendaken
Groendaken zijn duurzaam en goed voor het milieu! Bij groendaken is het belangrijk dat het dak wortelwerend en hydrolysebestendig is.

Benieuwd welke oplossingen Triflex hiervoor heeft? Klik op de button voor meer informatie!

Meer over groendaken

Metalen daken
Bij metalen daken is het belangrijk dat het materiaal goed hecht aan het metalen dak. Triflex heeft een ‘Metal Coat’ ontwikkeld die goed hecht op verschillende metalen en ook beschermt tegen corrosie.

Klik voor meer oplossingen op de button!

Meer over metalen daken

Industriële daken
Industriële daken worden blootgesteld aan mechanische, thermische en chemische invloeden. Daarnaast beschikken de daken over veel details door de technische installaties in het industriële complex.

Benieuwd welke systemen hiervoor geschikt zijn? Klik op de button!

Meer over industriële daken

Behoefte aan advies op maat of meer informatie?

Neem gerust contact op door te bellen naar +31 38 460 20 50, of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag.