Triflex oplossingen voor daken en dakdetails

Het afwerken van een dak is een hele klus. Vooral het afdichten van complexe delen en de hechting van bepaalde materialen kan een flinke uitdaging zijn. Een goede vloeibare dakbedekking is hiervoor cruciaal.  Herkenbaar? Lees dan verder!

Of heeft u alvast een vraag en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op!

Vrijblijvend contact opnemen

Vloeibare dakbedekking

Het afdichten van de complexe details van een dak wordt een fluitje van een cent met de vloeibare dakbedekkingen van Triflex! De op PMMA-gebaseerde producten en daksystemen zijn koud aan te brengen vanaf een temperatuur van 0˚C en snel uithardend. Er is sprake van een uitstekende hechting op talloze ondergronden en een Europese technische goedkeuring volgens EAD 030350-00-402 (ETAG 005) met CE-markering in de hoogste gebruikscategorieën (W3, M & S, P1 tot P4, S1 tot S4, TL4 en TH4). Daarnaast hebben de producten veel voordelen voor de opdrachtgever, zoals dampdoorlatendheid, bestendigheid tegen weersomstandigheden, wortelbestendigheid en brandklasse E conform DIN EN 13501-1.

Werken met Triflex wordt nog eenvoudiger door onze Triflex Toolbox app. Deze app is uw digitale gereedschapskist en helpt u op weg met antwoorden op vragen als: welke ondergrondbehandeling is nodig? En welke mengverhouding moet ik gebruiken? 

Alles over de Triflex Toolbox app

Producten en systemen voor daken

Triflex heeft verschillende producten en daksystemen ontwikkeld voor het duurzaam afdichten van daken en dakdetails. Al deze daksystemen staan hieronder kort toegelicht. Benieuwd naar meer informatie over (een van) onze daksystemen? Klik op de buttons voor meer informatie!

Triflex ProDetail
Of het nu gaat om complexe constructies, gedetailleerde eisen, bouten, moeren of andere technische uitdagingen, het dakafdichtingssysteem Triflex ProDetail kan iedere uitdaging aan!

Meer weten over dit systeem? Klik op de button!

Triflex ProDetail

Triflex Protect
Triflex ProTect biedt duurzame zekerheid op elk vlak. Dit scheuroverbruggende daksysteem is zeer geschikt voor bijzondere daken, zoals industriële daken en groendaken.

Meer weten over dit systeem? Klik op de button!

Triflex Protect

Triflex ProFibre
Dit vezelversterkte systeem leent zich bij uitstek voor de afdichting van complexe detailleringen in het oppervlak. Het systeem is toepasbaar op allerlei bouwmaterialen; alles wordt hermetisch afgesloten.

Meer weten? Klik op de button!

Triflex ProFibre

Triflex ProThan Detail
Dit waterdichte daksysteem is speciaal ontwikkeld om platte daken af te dichten. Triflex ProThan Detail kan bijvoorbeeld worden gebruikt op daken van ziekenhuizen, scholen of verpleeghuizen.

Meer lezen? Klik op de button!

Triflex ProThan Detail

Triflex ProThan
Ook dit daksysteem is uiterst geschikt om platte daken en details van platte daken van bijvoorbeeld zorginstellingen, sportcomplexen of onderwijsinstellingen, waterdicht af te dichten.

Benieuwd naar meer? Klik op de button!

Triflex ProThan

Triflex ProSolar
Deze reflecterende, vloeibare dakbedekking is bestendig tegen UV-straling en chemische invloeden. Het zonlicht wordt gereflecteerd, waardoor de binnentemperatuur in het onderliggende gebouw ’s zomers koel blijft.

Meer weten? Klik op de button!

Triflex ProSolar

Op de hoogte blijven van alles wat speelt rondom Triflex en de markt? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse mailing 'Triflex voor het dak' en mis niks! 

Inschrijven 'Triflex voor het dak'

Speciale daken

Speciale daken zoals groendaken, metalen daken of industriële daken vragen om een afgestemde vloeibare dakdekking. Ook hier biedt Triflex een passende oplossing!

Groendaken
Groendaken zijn duurzaam en goed voor het milieu! Bij groendaken is het belangrijk dat het dak wortelwerend en hydrolysebestendig is.

Benieuwd welke dakoplossingen Triflex hiervoor heeft? Klik op de button voor meer informatie!

Meer over groendaken

Metalen daken
Bij metalen daken is het belangrijk dat de vloeibare dakafdichting goed hecht aan het metalen dak. 

Klik voor oplossingen op de button!

Meer over metalen daken

Industriële daken
Industriële daken worden blootgesteld aan mechanische, thermische en chemische invloeden. Daarnaast beschikken de daken over veel details door de technische installaties in het industriële complex.

Benieuwd welke daksystemen hiervoor geschikt zijn? Klik op de button! Onze daksystemen zijn geschikt voor renovatie van
industriële daken als voor nieuwbouw. 

Meer over industriële daken

Behoefte aan advies op maat of meer informatie?

Neem gerust contact op door te bellen naar +31 38 460 20 50, of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag.

Triflex dakproducten in de praktijk