?

Referenties

Een kleine selectie van gerealiseerde projecten om u een indruk te geven van de oplossingen die Triflex u zou kunnen bieden

46 Referenties
Icoon listing
Referentie

Icoon Afsluitdijk

De met de hand gebouwde dijk, gerealiseerd in 1932, is een unieke plek in de wereld. Na 85 jaar intensief gebruik is het nu tijd voor een grootschalige renovatie. Met Icoon Afsluitdijk levert ontwerper Daan Roosegaarde, in opdracht van de Nederlandse overheid, een bijdrage aan het versterken van de iconische waarde van de Afsluitdijk.
NDSM
Referentie

Restauratie van de NDSM hellingbaan

Op de voormalige scheepswerf NDSM (Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij) in Amsterdam-Noord, is één van de originele betonnen scheepshellingen volledig gerestaureerd, én getransformeerd tot evenementen en festivallocatie.
Vopak Westpoort
Referentie

Tank-terpafdichting voor Vopak Westpoort

Op het terrein van de olieterminal staan tientallen tanks met een totale opslagcapaciteit van 1,2 miljard liter. De flexibele, scheuroverbruggende werking van de Triflex systemen boden de uitkomst voor het probleem waar Vopak mee kampte.
Dr. Nassau College Penta
Referentie

Dr. Nassau College met kleur gerestaureerd

In het verleden zag het gebouw er vooral grijs en grauw uit. Het beeld werd vooral bepaald door hoge hekken, grijs asfalt en veel auto’s en fietsen. De glorie van het gebouw was verdwenen. De aangewezen architect wilde met zijn ontwerp het gebouw in ere herstellen.
Nirwana en Haag
Referentie

Restauratie entree Nirwana flat

De entree van de Nirwana te Den Haag, de allereerste flat van Nederland, was nodig aan een opknapbeurt toe. De ingang, een trap en bordes met samen een oppervlakte van 75 meter, is door Plooy Allround Betonrenovatie BV met Triflex in de oude jaren dertig stijl gerestaureerd. En het resultaat is prachtig!
Thumbnail
Referentie

Parkeergarage MECC duurzaam afgedicht

Parkeergarage P5 van het expositie- en congrescentrum MECC in Maastricht is een van de hoogste gebouwen van de stad en biedt dan ook een fantastisch uitzicht. 15 jaar na de bouw was de afwerking van het bovenste dek aan renovatie toe.
Waterdichting Het Sieraad
Referentie

Waterdichting glazen dak Het Sieraad

Het unieke glazen dak van Het Sieraad in de Amsterdamse Baarsjes vertoonde lekkages. Met behulp van de producten van Triflex is het dak van het monumentale pand nu weer volledige waterdicht en aan de karakteristieke uitstraling van het typische Amsterdamse School gebouw is zichtbaar niets veranderd.
De Grift
Referentie

Kelder De Grift waterdicht

'Vaak kom ik projecten tegen, waar tegels zijn aangebracht met een waterdichting, maar dat dit niet voldoende blijkt te zijn', aldus Bastiaan van Esseveld, Rayonmanager bij Triflex. Veel lekkages zorgen voor meer problemen. Dit moet structureel worden opgelost. Maar die uitstraling van de tegels. Veel mensen vinden dat mooi. Geen systeem of ander product kan dit evenaren. Of toch wel?
Vuurtoreneiland
Referentie

Renovatie Vuurtoreneiland

Vuurtoreneiland; ooit een lichtbaken voor de scheepvaart op de Zuiderzee. Nu een toeristische attractie onder de rook van Amsterdam. Mede dankzij Triflex afdichtingen, blijven het karakteristieke fort en de bunkers op het eiland bewaard als eyecatchers.