?

Referenties

53 Referenties
Referentie Vidomes
Referentie

Nieuwe dakafwerking woningcorporatie Vidomes

Het dak van het kantoor van woning-corporatie Vidomes in Delft is prachtig glooiend. De dakbedekking was echter hard aan vervanging toe. En voor zo’n esthetisch dak van 1.500 m² met rondingen is niet de eerste de beste dakbedekking geschikt. Tijd voor een kwalitatieve opfrisbeurt!
Heveadorp
Referentie

Waterfiltergebouw Heveadorp

Van 1908 tot 1915 was het waterfiltergebouw in Heveadorp, samen met de nabij gelegen waterkelder, een onderdeel van Modelboerderij Huis ter Aa. Een consolidatieproces met onder meer Triflex zorgde ervoor dat het tot voor kort sterk verwaarloosde waterfiltergebouw er weer als vanouds uitziet.
AH XL ZMC
Referentie

Parkeerdak AH XL zorgboulevard ZMC

Op de zorgboulevard van het Zaans Medisch Centrum (ZMC) is een Albert Heijn XL gerealiseerd. Bij deze nieuwe AH-vestiging zal op het dak geparkeerd worden. Dat vraagt om een perfecte afdichting van de kleinste details en een slijtlaag die bereden kan worden. Triflex gaat voor topkwaliteit met het Triflex CIS systeem.
Icoon listing
Referentie

Icoon Afsluitdijk

De met de hand gebouwde dijk, gerealiseerd in 1932, is een unieke plek in de wereld. Na 85 jaar intensief gebruik is het nu tijd voor een grootschalige renovatie. Met Icoon Afsluitdijk levert ontwerper Daan Roosegaarde, in opdracht van de Nederlandse overheid, een bijdrage aan het versterken van de iconische waarde van de Afsluitdijk.
NDSM
Referentie

Restauratie van de NDSM hellingbaan

Op de voormalige scheepswerf NDSM (Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij) in Amsterdam-Noord, is één van de originele betonnen scheepshellingen volledig gerestaureerd, én getransformeerd tot evenementen en festivallocatie.
Vopak
Referentie

Tank-terpafdichting voor Vopak Westpoort

Op het terrein van de olieterminal staan tientallen tanks met een totale opslagcapaciteit van 1,2 miljard liter. De flexibele, scheuroverbruggende werking van de Triflex systemen boden de uitkomst voor het probleem waar Vopak mee kampte.
Haarlem College
Referentie

Een veilig buitendek voor Haarlem College

Het Haarlem College is een ruim en open gebouw met een enorm houten buitendek waar de leerlingen van hun pauze kunnen genieten. Dit dek, met trappen en op- en neerwaartse gedeeltes was, nu na 7 jaar, toe aan een renovatiebeurt om een veilige situatie te kunnen blijven garanderen.
Dr. Nassau College Penta
Referentie

Dr. Nassau College met kleur gerestaureerd

In het verleden zag het gebouw er vooral grijs en grauw uit. Het beeld werd vooral bepaald door hoge hekken, grijs asfalt en veel auto’s en fietsen. De glorie van het gebouw was verdwenen. De aangewezen architect wilde met zijn ontwerp het gebouw in ere herstellen.
Nirwana en Haag
Referentie

Restauratie entree Nirwana flat

De entree van de Nirwana te Den Haag, de allereerste flat van Nederland, was nodig aan een opknapbeurt toe. De ingang, een trap en bordes met samen een oppervlakte van 75 meter, is door Plooy Allround Betonrenovatie BV met Triflex in de oude jaren dertig stijl gerestaureerd. En het resultaat is prachtig!