?

Referenties

Een kleine selectie van gerealiseerde projecten om u een indruk te geven van de oplossingen die Triflex u zou kunnen bieden

43 Referenties
Icoon listing
Referentie

Icoon Afsluitdijk

De met de hand gebouwde dijk, gerealiseerd in 1932, is een unieke plek in de wereld. Na 85 jaar intensief gebruik is het nu tijd voor een grootschalige renovatie. Met Icoon Afsluitdijk levert ontwerper Daan Roosegaarde, in opdracht van de Nederlandse overheid, een bijdrage aan het versterken van de iconische waarde van de Afsluitdijk.
Thumbnail
Referentie

Restauratie van de NDSM hellingbaan

Op de voormalige scheepswerf NDSM (Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij) in Amsterdam-Noord, is één van de originele betonnen scheepshellingen volledig gerestaureerd, én getransformeerd tot evenementen en festivallocatie.
Thumbnail
Referentie

Tank-terpafdichting voor Vopak Westpoort

Op het terrein van de olieterminal staan tientallen tanks met een totale opslagcapaciteit van 1,2 miljard liter. De flexibele, scheuroverbruggende werking van de Triflex systemen boden de uitkomst voor het probleem waar Vopak mee kampte.
Dr. Nassau College Penta
Referentie

Dr. Nassau College met kleur gerestaureerd

In het verleden zag het gebouw er vooral grijs en grauw uit. Het beeld werd vooral bepaald door hoge hekken, grijs asfalt en veel auto’s en fietsen. De glorie van het gebouw was verdwenen. De aangewezen architect wilde met zijn ontwerp het gebouw in ere herstellen.
Thumbnail
Referentie

Parkeergarage MECC duurzaam afgedicht

Parkeergarage P5 van het expositie- en congrescentrum MECC in Maastricht is een van de hoogste gebouwen van de stad en biedt dan ook een fantastisch uitzicht. 15 jaar na de bouw was de afwerking van het bovenste dek aan renovatie toe.
Waterdichting Het Sieraad
Referentie

Waterdichting glazen dak Het Sieraad

Het unieke glazen dak van Het Sieraad in de Amsterdamse Baarsjes vertoonde lekkages. Met behulp van de producten van Triflex is het dak van het monumentale pand nu weer volledige waterdicht en aan de karakteristieke uitstraling van het typische Amsterdamse School gebouw is zichtbaar niets veranderd.
Thumbnail
Referentie

Kelder De Grift waterdicht

'Vaak kom ik projecten tegen, waar tegels zijn aangebracht met een waterdichting, maar dat dit niet voldoende blijkt te zijn', aldus Bastiaan van Esseveld, Rayonmanager bij Triflex. Veel lekkages zorgen voor meer problemen. Dit moet structureel worden opgelost. Maar die uitstraling van de tegels. Veel mensen vinden dat mooi. Geen systeem of ander product kan dit evenaren. Of toch wel?
Thumbnail
Referentie

Renovatie Vuurtoreneiland

Vuurtoreneiland; ooit een lichtbaken voor de scheepvaart
op de Zuiderzee. Nu een toeristische attractie onder de
rook van Amsterdam. Mede dankzij Triflex afdichtingen,
blijven het karakteristieke fort en de bunkers op het
eiland bewaard als eyecatchers.
Thumbnail
Referentie

Parkeerdek doe-het-zelf-woonwarenhuis

Tussen 2006 en 2008 werd de vestiging omgebouwd tot internationaal opleidingscentrum. Veranderingen op het gebied van o.a. uitstraling worden hier getest. Niet alleen in de winkel, maar ook de parkeergelegenheid moet in het concept passen. Toegankelijk, duurzaam en een goede vormgeving zijn de uitgangspunten.