?

Afdichten van vloeren

Elk gebouw heeft bescherming nodig tegen invloeden van buitenaf. Of het nu gaat om balkons, terrassen, een galerij of een wandeldek. Het oppervlak moet tegen een stootje kunnen, ook al wordt het intensief gebruikt. De constructie moet ook worden beschermd tegen indringing van vocht. Zeker als zich leefruimten onder het balkon, terras, wandeldek of de galerij bevinden. Dat vraagt om een gedegen afdichtingsysteem. Tevens is er de gebruiker, hij of zij moet zich veilig kunnen bewegen en zich er op zijn gemak voelen. Triflex heeft de producten in huis om aan al deze eisen te voldoen.

BTS-P galerij

Details naadloos dicht

Het Triflex BTS-P afdichtingsysteem is flexibel en scheuroverbruggend. Doordat het Triflex systeem vloeibaar wordt aangebracht, kunnen details zoals opstanden, goten, voetplaten van heksteunen en hemelwaterafvoeren naadloos en duurzaam worden afgedicht. Schijnvoegen en constructieve dilataties worden ook naadloos in het geheel geïntegreerd. Vocht, maar ook dioxide en chemicaliën krijgen geen kans om door te dringen.

Triflex BTS-P systeem
BTS-P galerij

Constructie en constructieve werking

Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw zal het Triflex BTS-P systeem de levensduur van het gebouw verlengen, waardoor het een waardevolle investering is. Triflex BTS-P is ontwikkeld om de constructieve werking van de ondergrond op te vangen, zoals bij grotere en langere oppervlakken optreedt.

Het oog wil ook wat

Door in het oppervlak kwartszand, eventueel met kleur, te strooien ontstaat een antislip structuur die aan uw individuele wensen en eisen kan voldoen. Het Triflex BTS-P systeem kan ook worden afgewerkt met verschillende kleuren of kleurstructuren.

Meer over afwerkmogelijkheden

De Vier Werelden te Spijkenisse

In de Dijkzone in Spijkenisse is in 2009 'De Vier Werelden' gerealiseerd. Ontmoetingsplekken zijn belangrijke elementen in het ontwerp. Er moest een oplossing komen waarbij de uitstraling hiervan behouden bleef maar de lekkageproblemen werden opgelost. Doordat de ondergrond scheurgevoelig is en het dek volledig in de zon ligt, was het niet makkelijk om een product te vinden dat aan alle eisen voldoet. 

Het Triflex BTS-P systeem voldoet wel aan al deze eisen. Om een egale afwerking te verkrijgen is het systeem voorzien van een extra laag Triflex ProFloor R. Ter plaatse van de tennisbaan is het systeem opgeleverd met een bezande afwerking om hierop verder te kunnen werken met het Poritop Soft systeem voor sportveldafwerking.

Het resultaat: een ontmoetingsplek met uitstraling!

parkeren, De vier werelden

Bekijk hier de video van wooncomplex De Vier Werelden in Spijkenisse ter informatie en inspiratie. 

meer referenties

Een grondig advies

Bij renovatie van een balkon- of galerijvloer gaat Triflex grondig te werk. Voor de afdichting van een vloer onderzoeken we de ondergrond op mogelijke constructieve problemen. Door kernboringen of hardheidsmetingen bijvoorbeeld. Zeker bij uitkragende galerijvloeren zijn we alert. Lees ook het artikel over de renovatie van doorgestorte balkon- en galerijvloeren. 

Service

De juiste afwerking

Kleuren brengen sfeer op balkons. Ze geven karakter en benadrukken de architectuur van het gebouw. Het kleurenspectrum van Triflex biedt vele kleuren en verschillende afwerkingen. Zo stemt u uw vloeren optimaal af op de bouwstijl, woonstijl of persoonlijke voorkeur. Bovendien zorgt u voor een veilig oppervlak door de antislipstructuur.

Wij adviseren u graag in de keuze voor de juiste afwerking.

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.