Veilige parkeerdekken

De (half)open tussendekken van de parkeergarage vereisen een specifieke behandeling. Ze worden minder intensief belast, maar dragen wel sterk bij aan de algehele indruk. Triflex geeft ook deze tussenzones visuele kwaliteit en beschermt ze door en door. Het oppervlak krijgt een duurzame antisliplaag.

DCS-C

Duurzaam coatingsysteem voor parkeerdekken

De vloeren in parkeergarages zijn vaak glad. Dit wordt soms versterkt door weersinvloeden, zoals regen of sneeuw. Om de veiligheid van auto’s én voetgangers te vergroten kan een antisliplaag op de vloer van uw parkeergarage een uitkomst bieden.

antislip parkeergarage triflex

Antislip

Het Triflex DCS-C systeem, variant 1 is een antislip coatingsysteem waarmee veiligheid wordt vergroot door de antisliplaag die is ingestrooid. Het systeem wordt voornamelijk toegepast in parkeergarages met een gemiddelde verkeersbelasting en is in het bijzonder geschikt voor gladde oppervlakken van beton.

Triflex DCS-C systeem
DCS-C systeem triflex

Kleurcombinatie

Naast de vergroting van veiligheid kunt u met dit systeem ook kleur combineren waardoor een parkeergarage meer uitstraling krijgt. Bij het naar binnen rijden in een ondergrondse parkeergarage is het namelijk vaak meteen duidelijk dat het over het algemeen vrij donker en somber is, omdat natuurlijk licht ontbreekt. Met dit systeem geeft u tussenzones visuele kwaliteit, en beschermt u ze door en door.

Parkeergarage Tivoli Tilburg

Parkeergarage Tivoli in Tilburg werd gebouwd in 1994 en biedt ruimte aan ruim 750 auto’s. Toen de garage werd ontworpen, is al rekening gehouden met een andere bestemming voor de benedenverdieping. Dit jaar werden de mogelijkheden benut: een nieuw bedrijfsverzamelgebouw De Plint, gericht op creatieve ondernemers.

Voor het integreren van De Plint met de parkeergarage en het realiseren van een directe verbinding met poppodium 013, werd Solid Service gevraagd een plan van aanpak te formuleren. Na uitgebreid onderzoek bleek dat ook de parkeergarage zelf niet meer voldeed aan de gestelde criteria en kwaliteitseisen.

parkeergarage triflex
Lees meer

Voor meer informatie over de uitstraling van parkeergelegenheden verwijzen we u graag naar onze whitepaper 'Bouwstenen voor de perfecte parkeergarage'.

Wij adviseren u graag in de keuze voor de juiste afwerking.

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.