Renovatie dak KNMI gebouw

Het dak van het KNMI gebouw in De Bilt had verouderde dakbedekking en vertoonde vele lekkages in de onderliggende ruimtes. Na overleg met de verschillende betrokken partijen is besloten het dak te voorzien van een nieuwe PVC dakbedekking en de details te voorzien van Triflex producten. Een uitdaging die Triflex maar al te graag aan gaat!
Locatie
De Bild
Oplevering
Juli 2022
Segment
Daken en Dakdetails
Applicateur
Jasolid

De uitdaging

Naast het aanbrengen van nieuwe dakbedekking, dienden alle (rand)details en doorvoeren op het dak te worden afgedicht. De vele details zorgden ervoor dat het een precieze klus was.

Dak KNMI gebouw
Dak KNMI gebouw
1/2
Het resultaat
Het resultaat
2/2

De oplossing

Het dak is voorzien van een scheidingslaag en nieuwe PVC dakbedekking, vele randdetails en doorvoeren op het dak zijn nadien voorzien van het Triflex ProDetail afdichtingsysteem. Het systeem kan elke technische uitdaging aan. Het hoogwaardige, vloeibare materiaal omsluit elk dakdetail duurzaam als een tweede huid. Zo worden hoeken, opstanden en andere details ondoordringbaar.

Het proces

Erkend Triflex applicateur Jasolid heeft de klus met beide handen aangepakt. De Applicateur heeft het systeem vakkundig, netjes en op tijd aangebracht. Het proces is soepel verlopen.

Het resultaat

Het dak is mooi gerenoveerd en alle lekkages zijn verholpen. De details op het dak zijn als gewenst afgedicht en het dak kan weer jaren mee. De opdrachtgever is tevreden over het eindresultaat.

Meer weten over dit project? Download de casestudy!

Casestudy
File