Vastgoedeigenaren

Vastgoedeigenaren

Als vastgoedeigenaar vindt u het belangrijk dat uw pand(en) in goede staat zijn. Onderhoud is hierbij belangrijk. Als dit onderhoud niet of niet goed gebeurt, ontstaat er mogelijk schade. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Triflex biedt duurzame, kwalitatief hoogwaardige producten die ervoor zorgen dat uw vastgoed weer jaren mee kan, zonder dat u er vaak naar om hoeft te kijken. Onze producten zijn breed toepasbaar, zo biedt het oplossingen voor daken, balkons, terrassen en parkeerdaken. Tot slot zijn onze producten multifunctioneel: we combineren waterafdichting en een gebruiksvloer tot één geheel.

Duurzaam met Triflex

Sinds 2020 is onze nieuwe productiefaciliteit volledig operationeel en hebben wij de vereiste volledige gebruikstijd per jaar bereikt. Wij zagen de noodzaak een geheel nieuw productiefaciliteit te bouwen waarbij wij de wereldwijde CO2-voetafdruk kunnen verkleinen. Dit is ons gelukt en hier zijn wij zeer trots op!

Gedurende het productieproces wordt er rekening gehouden met het behoud van hulpbronnen en het vermijden van milieuvervuiling. Grondstoffen, water en andere middelen worden zo spaarzaam mogelijk gebruikt. Onze producten gaan maar liefst 25 jaar mee! Een materiaal met een lange levensduur zal uiteindelijk minder impact op het milieu hebben, omdat de materiaalbronnen minder frequent worden uitgeput.  Doordat onze producten 25 jaar meegaan, wordt de levensduur van gebouwen en constructies verlengd. Zo is er geen sloop en nieuwbouw nodig, wat weer zorgt voor minder CO2 uitstoot. Daarnaast beperk je op deze manier ook overlast: vroegtijdig onderhoud en herstel wordt hiermee voorkomen. Tot slot is ons algemene interne managementsysteem gecertificeerd volgens ISO 14001

Duurzaamheisdbeleid

Esthetisch én veilig

Het is ook van belang dat een gebouw of constructie een veilige omgeving is voor bewoners of bezoekers.  Door het aanbrengen van een antisliplaag op uw balkon- of galerijvloer is het mogelijk om comfort en veiligheid naar een hoger niveau te tillen. Naast de grotere oppervlakken, kunnen trappen ook perfect worden afgewerkt met Triflex.

Naast een veilige omgeving, is een esthetische uitstraling ook belangrijk. Kleur en decoratie spelen er een grote rol bij de afwerking. Met Triflex Creative Design realiseert u vloeren met een uniek eigen gezicht. Met veel effecten, van tegelpatronen tot een logo of vloertekst. 

Triflex Creative Design

Isolerende systemen

Triflex biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige oplossingen die een nuttige bijdrage leveren aan energiebesparing. Ons thermische isolatiesysteem voorkomt warmteverlies, zelfs vanaf uw balkon of gang. Bovendien zorgt het systeem meteen voor een goede afdichting tegen waterinfiltratie.

Naar systemen

Doordacht tot in elk dakdetail

De volledig naadloze en waterdichte Triflex-producten hechten perfect aan alle mogelijke oppervlakte- en dakdetails. Onze producten bewegen flexibel mee met de ondergrond en hebben daardoor een scheuroverbruggend effect. Een wapeningsvlies zorgt voor optimale sterkte. Triflex is ook uitstekend bestand tegen veelvoorkomende chemicaliën, hydrolyse en wortelgroei op groendaken.

Daken en Dakdetails

Beschermde parkeervoorziening

Met Triflex kunt u parkeervoorzieningen beschermen tegen de meest extreme weersomstandigheden. Ook uw gebouw gaat aanzienlijk langer mee. De producten van Triflex dichten grote oppervlakken, minimale details en constructieve dilataties naadloos af. Naast de vloeren van parkeergarages, hebben ook de hellingbanen een hoop te verduren. De oprit wordt immers zwaar op de proef gesteld door de auto’s die eroverheen rijden. De volledig gewapende en scheuroverbruggende systemen van Triflex zorgen voor een perfecte afdichting.

Oplossingen voor parkeren

Technische goedkeuringen

Onze nieuwe systemen en producten worden uitgebreid getest. Volgens de Europese technologiecertificering hebben diverse Triflex-systemen voor vloeibare afdichtingssystemen de hoogste classificatie. Op het gebied van duurzaamheid, sterkte en brandwerendheid scoren Triflex’ producten en systemen volgens de hoogste norm. Op deze manier kan een verplichte CE-markering worden uitgevoerd.

Meer over technische goedkeuringen

Gecertificeerde applicateurs

De kwaliteit van onze oplossingen hangt voornamelijk af van de manier waarop het systeem is aangebracht. Wij werken daarom enkel met gecertificeerde applicateurs, ook wel verwerkers. Zij behaalden deze certificering door het volgen van de Triflex Academy. Om de kwaliteit te waarborgen, komen onze verwerkers jaarlijks terug om een training te volgen over nieuwe producten en inzichten.

Over Triflex Academy

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen en/of wil u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail, telefonisch of via ons contactformulier. We helpen u graag.

Contact