?

Vastgoedeigenaren

Vastgoedeigenaren

Unieke, kwalitatief hoogwaardige producten en systemen
Meer weten?

Vastgoedeigenaren

Als vastgoedeigenaar vindt u het belangrijk dat uw pand(en) in goede staat zijn. Onderhoud is hierbij belangrijk. Als dit onderhoud niet of niet goed gebeurt, ontstaat er mogelijk schade. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Triflex biedt duurzame, kwalitatief hoogwaardige producten die ervoor zorgen dat uw vastgoed weer jaren mee kan, zonder dat u er vaak naar om hoeft te kijken.

Triflex staat voor duurzaamheid

Onze producten en systemen helpen niet alleen om de doelstelling voor duurzame ontwikkeling van onze klanten te bereiken. Triflex investeert ook in energiebesparende technologieën en we werken er hard aan om continu verbeteringen aan te brengen. Zowel voor onze producten en systemen als voor het gehele productieproces geldt dat het milieu steeds minder belast wordt. Ons algemene interne managementsysteem is gecertificeerd volgens ISO 14001.

Isolerende systemen

Triflex biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige oplossingen die een nuttige bijdrage leveren aan energiebesparing. Ons thermische isolatiesysteem voorkomt warmteverlies, zelfs vanaf uw balkon of gang. Bovendien zorgt het systeem meteen voor een goede afdichting tegen waterinfiltratie.

Doordacht tot in elk dakdetail

De volledig naadloze en waterdichte Triflex-producten hechten perfect aan alle mogelijke oppervlakte- en dakdetails. Onze producten bewegen flexibel mee met de ondergrond en hebben daardoor een scheuroverbruggend effect. Een wapeningsvlies zorgt voor optimale sterkte. Triflex is ook uitstekend bestand tegen veelvoorkomende chemicaliën, hydrolyse en wortelgroei op groendaken.

Beschermde parkeervoorziening

Met Triflex kunt u parkeervoorzieningen beschermen tegen de meest extreme weersomstandigheden. Ook uw gebouw gaat aanzienlijk langer mee. De producten van Triflex dichten grote oppervlakken, minimale details en constructieve dilataties naadloos af. Naast de vloeren van parkeergarages, hebben ook de hellingbanen een hoop te verduren. De oprit wordt immers zwaar op de proef gesteld door de auto’s die eroverheen rijden. De volledig gewapende en scheuroverbruggende systemen van Triflex zorgen voor een perfecte afdichting.

Technische goedkeuringen

Onze nieuwe systemen en producten worden uitgebreid getest. Volgens de Europese technologiecertificering hebben diverse Triflex-systemen voor vloeibare afdichtingssystemen de hoogste classificatie. Op het gebied van duurzaamheid, sterkte en brandwerendheid scoren Triflex’ producten en systemen volgens de hoogste norm. Op deze manier kan een verplichte CE-markering worden uitgevoerd.

Meer over technische goedkeuringen

Gecertificeerde applicateurs

De kwaliteit van onze oplossingen hangt voornamelijk af van de manier waarop het systeem is aangebracht. Wij werken daarom enkel met gecertificeerde applicateurs, ook wel verwerkers. Zij behaalden deze certificering door het volgen van de Triflex Academy. Om de kwaliteit te waarborgen, komen onze verwerkers jaarlijks terug om een training te volgen over nieuwe producten en inzichten.

Over Triflex Academy

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen en/of wil u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail, telefonisch of via ons contactformulier. We helpen u graag.

Contact