Consumenten

Consumenten

Een bescherming naar wens
Meer weten?

Consumenten

Balkons, terrassen en loggia’s zijn plekken om te ontspannen en het woongenot van mensen aanzienlijk te vergroten. Deze oppervlakken worden echter vaak beïnvloed door verschillende omstandigheden zoals de wind, water, hagel, vorst en Uv-straling. Na enkele jaren beginnen de problemen: vocht- of vorstschade, gebarsten tegels, gescheurde voegen, verweerde houten vloeren, mos- of zelfs schimmelvorming. Dat wil natuurlijk niemand.

Triflex FloorTattoos

Met Triflex FloorTattoos kunnen logo’s, namen of afbeeldingen worden aangebracht op balkons, terrassen, ingangen of galerijvloeren. Dit doet men door middel van speciale folies. Omdat de afbeeldingen in meerdere lagen worden aangebracht, is uw vloer niet alleen naadloos, duurzaam en waterdicht, maar krijgt deze ook de persoonlijk gewenste uitstraling.

Triflex Creative Design 

Triflex Creative Design biedt u nieuwe ontwerpmogelijkheden. Het resultaat is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en een bescherming van het oppervlak tot 25 jaar lang tegen alle weersomstandigheden, schoonmaakproducten en chemicaliën. U heeft de keuze uit verschillende designs. Deze variëren van natuurafbeeldingen tot patronen die als decoratieve randen worden gebruikt. Maar ook designs als informatieborden (zoals pictogrammen voor nooduitgangen) of tegelpatronen behoren tot de mogelijkheden.

Triflex Colour Design en Triflex Stone Design

Wenst u een esthetisch fraai oppervlak dat gering antislip en onderhoudsvriendelijk is? Dat is mogelijk met Triflex Colour Design. Dit product is te verkrijgen in 8 verschillende kleuren.

Uitgebreide kleurkeuze

U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een effen vloer of juist een decoratieve instrooimix in allerlei kleurvarianten. Ook qua afwerking zijn er ontelbare mogelijkheden, zoals meer of minder antislip en met of zonder markeringen om het de gebruikers makkelijk te maken. Zo wordt uw vloer optimaal afgestemd op de bouwstijl en uw persoonlijke voorkeuren.

Triflex BFS systeem

Buitenruimtes hebben heel wat te lijden door intensief gebruik, vocht, zon of strooizout. Met het Triflex BFS systeem biedt u buitenruimtes een optimale bescherming. Het is een gietvloersysteem dat het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermt. Daarnaast wordt het systeem waterdicht afgewerkt. Ook tegen grote, mechanische belastingen wordt uw constructie beschermd met het BFS systeem. Bij lage temperaturen is de uithardingstijd minimaal (circa een uur), waardoor het systeem gedurende het hele jaar aangebracht kan worden.

Het systeem is makkelijk te onderhouden en gegarandeerd waterdicht. Bovendien heeft u de keuze uit een breed scala kleuren. Door kwartzand in te strooien kunnen wij naast patronen of decoraties, ook zorgen voor voldoende antislip.

Voor iedere aanvraag hebben we een passende oplossing. We ondersteunen en geven uitgebreid advies tijdens de voorbereiding van uw project. Ook tijdens de uitvoering staan we met technische ondersteuning voor u klaar.

Meer BFS systeem