Oplossingen voor facility managers

Facility managers

Uw gebouw weer veilig en visueel aantrekkelijk
Meer weten?

Facility managers

Als facilitair manager bent u onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw van uw organisatie. Dit is een serieuze taak die veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Onderhoud is prijzig, maar als het te lang uitgesteld wordt, ontstaat er schade dat gerenoveerd moet worden.

Triflex heeft verschillende producten en systemen die interessant kunnen zijn voor het onderhoud of voor de renovatie van een gebouw. We hebben de belangrijkste onderdelen voor u op een rijtje gezet.

Opslag

Constructies zoals tank-terpaansluitingen, calamiteitenbakken en tankputten hebben flink te lijden onder industrieel gebruik. Een goede afdichting is cruciaal voor de veiligheid. Met Triflex kunt u eenvoudig iedere ondergrond brandveilig, waterdicht en chemisch afdichten. Als een tweede huid omsloten, zodat invloeden van buitenaf geen schijn van kans meer maken.

Meer opslag

Infra

Een industrieel terrein heeft veel te verduren. Zowel asfalt, beton als steen lijdt onder zware belasting van de voertuigen, de werkzaamheden en de aantasting door vloeistoffen en eventuele chemicaliën. De producten van Triflex kunnen uw terrein repareren, beschermen en markeren en dat duurzaam en vloeistofdicht.
 

Meer infra

(Binnen)vloeren

Aan vloerafwerkingen worden hoge eisen gesteld. Zo moeten ze bestendig zijn tegen de hoge belasting van eventuele machines en de chemische of waterbelasting met vloeistoffen. Voor bijna iedere situatie heeft Triflex de oplossing: glad of antislip, antistatisch, vloeistofdicht en hoge chemische resistentie. Bovendien hechten de systemen van Triflex op vrijwel elke ondergrond, is de uithardingstijd zeer kort (circa 45 minuten) en is de oplossing altijd duurzaam.

Meer vloeren

Markeringen, belijning en routing

Triflex’ vloeren kunnen afgewerkt worden met een markering in de gewenste kleur, vorm en eventuele antislip. Zelfs lichtgevende markeringen zijn mogelijk! Dit geldt niet alleen voor binnenvloeren, maar ook voor parkeergarages of wegdek. Door middel van de juiste markeringen, belijningen of routing, kan iedereen gemakkelijk de weg vinden in en rondom uw gebouw.

Daken

Daken staan in de zomer en winter bloot aan het weer en tal van andere invloeden. Zeker industriële daken zijn onderhevig aan mechanische-, thermische- en chemische invloeden. Cruciale factoren zijn aansluitingen, hoeken, doorvoeren en andere, vaak complexe detailleringen. De daksystemen van Triflex geven elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare afdichting. Zo voorkomt u lekkage en kostbare waterschade. Door de lange levensduur van de dakafdichting - minimaal 25 jaar - kiest u voor permanente zekerheid van topkwaliteit.

Meer daken

Betonreparatie

Beton is een poreuze bouwstof. Invloeden van buitenaf zoals water, chemicaliën, zuren en weersomstandigheden kunnen beton beschadigen als de constructie niet juist beschermd is. Het beton wordt hierdoor vatbaar voor corrosie en scheurvorming, waardoor de levensduur van de constructie snel achteruitgaat. Triflex biedt systemen en coatings die een hoge chemische resistentie hebben en beton kunnen beschermen tegen het indringen van water en vervuilende stoffen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze oplossingen voor facility managers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

Contact