Oplossingen voor industrie

Afdichtingen voor extreme omstandigheden

Dat de mogelijkheden met Triflex onbeperkt zijn, wordt bewezen wanneer de producten onderworpen worden aan extreme omstandigheden. De chemische resistentie, duurzaamheid (ook onder zware belasting), snelle uitharding (ca. 45 minuten) en de volledig koude applicatie maken dat de Triflex producten bij uitstek geschikt zijn voor het afdichten, beschermen en/of het antislip maken van industriële ondergronden. Triflex biedt ook binnen de industrie zekerheid tot in detail.

betonreparatie industrie
1/6
opvangbak waterdicht afgewerkt met triflex
2/6
aansluiting tank industrie
3/6
Industrie marktsegment Triflex
4/6
flens tank industrie
5/6
betonbescherming
6/6

Vloeistofdicht

Op plaatsen in het bedrijf waar met vervuilende stoffen wordt gewerkt zal in veel gevallen van overheidswege een vloeistofdichte voorziening worden verlangd. Triflex heeft de oplossing.

Windenergie

Windturbines exploiteren de krachten van de natuur en geven ons schone, duurzame energie. Tijdens dit proces staat de constructie onder spanning door de constante beweging van de turbines en de blootstelling aan de harde wind. Triflex heeft diverse oplossingen om schade aan de windturbine tegen te gaan. 

Naar oplossingen

Van begin tot eind

Om welke ondergrond het ook gaat, in alle gevallen zal uw vloer aan de gestelde eisen voldoen en zijn er legio mogelijkheden om de vloer antislip, een optische markering of een combinatie van beide mee te geven. Ook kan Triflex het gehele traject (van applicateur tot keurende instantie) voor u begeleiden.

Snel en veilig weer aan het werk

Door de koude applicatie zijn de producten brandveilig te verwerken. Een snelle uitharding zorgt ervoor dat de ondergrond spoedig weer in gebruik kan worden genomen.

Weten wat Triflex voor u kan betekenen of heeft u aanvullende vragen? 

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Brochure
Brochure

Oplossingen

Gerealiseerde oplossingen