Marktsegmenten Triflex

Marktsegmenten

Al ruim 40 jaar zijn wij producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingssystemen. Met onze hoogwaardige, bewezen duurzame producten en systemen maken wij oplossingen mogelijk voor elk oppervlak. Voor het afdichten en beschermen van oppervlakken bieden wij in verschillende segmenten oplossingen, zoals balkons en galerijen, parkeren, daken en dakdetails, wegmarkeringen, industrie, agrarische sector en infrastructuur.

Appartementencomplex Zeegat renovatie balkons en galerijen Triflex

Woningbouw & Vastgoed

Leefruimten buitenshuis zoals balkons, galerijen en entrees geven een belangrijke toegevoegde waarde aan een woning. Triflex biedt een aantal systemen waarmee uw bouwwerk duurzaam beschermd wordt tegen weersinvloeden en de decoratieve presentatie naar een hoger niveau tilt.

Meer over oplossingen voor woningbouw en vastgoed
Industrie marktsegment Triflex

Industrie

Ook voor de (petrochemische) industrie heeft Triflex veel oplossingen. De chemische resistentie, duurzaamheid (ook onder zware belasting), snelle uitharding (ca. 45 minuten) en niet te vergeten de volledig koude applicatie maken dat de Triflex producten bij uitstek geschikt zijn voor het afdichten, beschermen en/of het antislip maken van industriële ondergronden.

Meer over oplossingen voor industrie
marktsegment waterschap triflex

Waterschappen

Regen, wind en warmte: mechanische, thermische en chemische belastingen opgelegd door het milieu testen alle waterdichtheid. Met de afdichtingssystemen van Triflex worden o.a gemalen, waterzuiveringen, bruggen, wandeldekken, sluizen en wegen voorzien van volledige antislip, naadloze en waterdichte afwerkingen.

Meer over oplossingen voor waterschappen
vloer stal triflex

Agrarische sector

Door zware belasting en bijtende substanties worden vloeren en aansluitingen van agrarische installaties snel aangetast. Met de systemen en producten van Triflex worden afwerkingen gerealiseerd die aan alle gestelde eisen voldoen. Ook lichtverende en antislip loopvlakken zijn te creëren en zelfs silo’s met agressieve vergistingsmaterialen worden dankzij Triflex vloeistofdicht en chemisch belastbaar. Voegen in de vorm van naden of scheuren, de meest kritische plekken van bijvoorbeeld een mestsilo, worden tot in het kleinste detail afgedicht waarbij ze bestand zijn tegen bewegingen als gevolg van de hoge drukbelasting van de silowanden.  

Meer over agrarische sector
Marktsegment hotel

Hotels

Van het wegzetten van de auto in de parkeergelegenheid tot een mooi en gebruiksvriendelijk balkon in de hotelkamer, voor een hotel is een positieve ervaring van de gasten van essentieel belang. Triflex biedt systemen voor het beschermen en waterdicht maken van oppervlaktes, die de duurzaamheid, veiligheid, comfort en esthetische waarde van uw faciliteiten vergroten.

Meer over oplossingen voor hotels
helikopterplatform Leids Universitair Medisch Centrum

Zorginstellingen

Elk bezoek aan een zorginstelling maakt indruk op mensen. Wij helpen u graag om die indruk een stuk aangenamer te maken. Speciaal voor de zorgsector biedt Triflex oplossingen die sfeer, veiligheid en duidelijkheid ten goede komen. 

Meer over oplossingen voor zorginstellingen
ruïne van teylingen

Monumenten

Triflex is een trotse partner in monumentbehoud. Wij dragen graag bij aan het behouden en conserveren van monumenten. Het is namelijk belangrijk dat monumenten de tand des tijds doorstaan. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Triflex biedt materialen die afdichten, scheuren repareren en oppervlakken egaliseren.

Meer over oplossingen voor monumenten

Contact

Wilt u meer weten over onze producten en systemen of heeft u een vraag of een uitdaging? Neem gerust contact met ons op.