Volg een Triflex dakopleiding bij Tectum

Wilt u uw kennis en kunde over werken met Triflex op het dak bijspijkeren? Dat kan! In samenwerking met Tectum bieden wij een Triflex dakopleiding aan. Tijdens deze opleiding, krijgt u een stukje theorie uitgelegd en daarnaast traint u het aanbrengen van Triflex in de praktijk door zelf diverse details in te werken met Triflex producten.

1/1

Aanmelden

De opleiding vindt plaats op één van de vier locaties van Tectum maar bij elke opleidingsdag is er ook altijd iemand van Triflex aanwezig. Bij aanmelden kunt u een voorkeurslocatie opgeven. U kunt kiezen uit Nieuwegein (hoofdlocatie), Hoogeveen, Purmerend of Mierlo. Let wel: bij te weinig aanmeldingen in de regio, kan de opleiding in Nieuwegein plaatsvinden. Download via onderstaande button het formulier 'Aanmeldingsformulier korte cursussen' en stuur deze ingevuld terug naar cursus@tectum.nl. De datum van de opleiding wordt achteraf naar u gecommuniceerd aan de hand van de aanmeldingen.

Aanmeldformulier

Trainingen volgen 

Dakdekkers die werken bij of via een dakbedekkingsbedrijf vallend onder de werkingssfeer van de CAO BIKUDAK, hebben recht op twee scholingsdagen per jaar, of minimaal zes scholingsdagen in drie jaar. De Triflex cursussen die in samenwerking met Tectum worden verzorgd, komen hiervoor in aanmerking. De kosten voor een cursusdag bedragen €415,- per persoon. Voor dakdekkers vallend onder CAO BIKUDAK, is een subsidie beschikbaar van €290,- per scholingsdag. Hierdoor bedragen de daadwerkelijke kosten voor deze werknemers slechts €125,- per cursusdag. 

Nadat u geslaagd bent voor de opleiding, ontvangt u een certificaat van deelname.

Contact

Vragen of uitdagingen? Neem gerust contact met ons op.