Zorginstellingen

Dag in, dag uit verlenen zorginstellingen de beste zorg aan mensen. Wat een topprestatie! Maar wie zorgt er voor de zorginstellingen?

Triflex doet dit graag! Dit doen we door het pand van de instelling veilig en modern te maken met onze flexibele, veelzijdige producten en systemen. Triflex levert en produceert vloeibare kunststoffen van hoogwaardige kwaliteit voor onder andere het afdichten van daken, het afwerken van balkons, de mooiste parkeerdekken en nog veel meer! Met onze duurzame oplossingen maken wij de zorginstelling veilig en visueel aantrekkelijk.

Persoonlijk contact en aandacht voor de zorg vinden wij bij Triflex ontzettend belangrijk! Jij ook? Samen zorgen we ervoor dat uw zorginstelling de beste zorg kan blijven verlenen!

1/4
2/4
3/4
4/4

Vloeren, balkons en galerijen

Vrijwel alle zorginstellingen beschikken over (parkeer)vloeren, balkons en/of galerijen. Het is belangrijk dat ze goed onderhouden worden en veilig blijven. Triflex biedt hier talloze mogelijkheden voor. Onze ophoogsystemen zorgen ervoor dat alles op dezelfde hoogte zit en maakt de vloeren, balkons en/of galerijen voor bijvoorbeeld senioren en mindervaliden, goed toegankelijk. Ook waterdichte afdichtingen, antislipcoatings en tactiele markeringen zijn een aantal voorbeelden van mogelijkheden die Triflex biedt. Deze zijn geschikt om de veiligheid op (parkeer)vloeren, balkons en/of galerijen te kunnen garanderen. Bovendien kan de afwerking in iedere gewenste kleur of in een speciaal design, zodat de uitstraling bij de zorginstelling past.

Daken

Triflex daken zijn dicht, van het grootste oppervlak tot het kleinste detail. De Triflex-systemen voldoen onder alle weersomstandigheden aan de eisen die aan een dakafdichting kunnen worden gesteld. Zo voorkomt u lekkages in onderliggende ruimten waar zich wellicht kritische (technische) installaties bevinden. De benodigde luchtkanalen voor de aanzuigunits van frisse lucht bevinden zich vaak op het dak. Voor het afdichten van de bevestiging van deze luchtkanalen maakt Triflex gebruik van geurarme producten. Deze zogenaamde sensitive range is ook geschikt voor binnengebruik. Eenmaal aangebracht, hebben de producten een brandvertragende werking. Wel zo veilig.

Parkeren

Helder kleurgebruik voor parkeerplekken voor mindervaliden, een kiss and ride zone, laadpunten voor elektrische voertuigen en andere bijzondere signaleringen. Door goed en opvallend gebruik van kleuren helpt u alle bezoekers, ook ouderen en mensen met een visuele beperking, de weg te vinden in de parkeergarage. Ook belijningen en pictogrammen dragen daaraan bij. Met onze producten kunt u alle kanten op qua kleur en vormgeving. De antislip coating en stroefheid (SRT-waarde) van onze producten zorgen voor een veilige afwerking, zodat uw bezoekers niet uitglijden.

Waarom Triflex?

Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden: het belijnen van een parkeergarage om de bezoekers een aangename eerste indruk te geven, het naadloos afdichten van daken om lekkage te voorkomen en het aanbrengen van een antislipcoating om ervoor te zorgen dat alle patiënten, bezoekers, medewerkers en misschien zelfs bewoners veilig door en rondom de instelling kunnen bewegen. En er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Triflex’ meest belangrijke kernwaarde is verbondenheid. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat we samen met onze opdrachtgever een passende oplossing vinden voor het betreffende probleem. Deze oplossing wordt uitgevoerd met onze duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten en systemen, die aangebracht worden door erkende verwerkers. Daarnaast houden we regelmatig contact en zorgen we dat de onderlinge lijntjes kort blijven, zodat alles naar wens verloopt.

Kernwoorden die de producten en systemen van het bedrijf omschrijven zijn duurzaamheid, visueel aantrekkelijk, kwalitatief hoogwaardig en veelzijdig/flexibel. Daarnaast denken wij graag mee tijdens het project en doen wij er alles aan om de beste service te leveren. Deze combinatie zorgt ervoor dat Triflex zich onderscheidt van andere aanbieders van vloeibare kunststoffen.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem gerust contact op. U kunt ons bellen op +31 38 460 20 50 of mailen naar info@triflex.nl. Ook kunt u op de onderstaande button klikken om naar het contactformulier te gaan. We helpen u graag

Contactformulier

Gerealiseerde oplossingen