Triflex BFS systeem

collage triflex BFS balkons en galerijen

Buitenruimtes hebben heel wat te lijden door intensief gebruik, vocht, zon of strooizout. Het is van groot belang dat buitenruimtes optimaal beschermd worden. Beschadigingen kunnen namelijk een verwoestend effect hebben. Met het Triflex BFS systeem biedt u buitenruimtes een optimale bescherming. Het is een gietvloersysteem dat het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermt. Ook tegen grote, mechanische belastingen wordt uw constructie beschermd door dit systeem.

Het Triflex BFS systeem zorgt voor een gegarandeerd waterdichte afwerking. Het gietvloersysteem beschermt het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam. Ideaal is daarnaast dat ook bij lage temperaturen de uithardingstijd minimaal is, waardoor het mogelijk is om het systeem vrijwel het hele jaar aan te brengen. Doordat de detailaansluitingen en voegen volledig met het gewapende membraan van Triflex worden afgedicht, is het systeem gegarandeerd waterdicht en daarnaast ook makkelijk te onderhouden. Door de vele kleurvariaties kunt u naar hartenlust kleuren combineren. En door kwartszand in te strooien brengt u niet alleen patronen of accenten aan, maar ook voldoende antislip. Zo geeft u de buitenruimtes de stijl die u voor ogen hebt.

Voordelen

 • Waterdicht gietvloersysteem
 • Mechanisch zwaar belastbaar
 • Naadloos
 • Koud aan te brengen
 • Snel uithardend
 • Zelf nivellerend
 • Chemicaliën bestendig
 • Weersbestendig (UV, IR, etc.)
 • Statisch scheuroverbruggend
 • Vele ontwerpmogelijkheden
 • Vele kleurvariaties mogelijk
 • Getest volgens EN 1504
 • Volledige hechting aan diverse ondergronden
 • Aansluitingen en details worden ingewerkt met Triflex Speciaalvlies

Varianten

Kleuren brengen sfeer op balkons, terrassen en galerijen. Ze geven karakter en benadrukken de architectuur van het gebouw. Het kleurenspectrum van Triflex biedt vele kleuren en verschillende afwerkingen. Zo stemt u uw vloeren optimaal af op de bouwstijl, woonstijl of persoonlijke voorkeur. Bovendien zorgt u voor een veilig oppervlak door de antislipstructuur.

Triflex BFS systeem, chips

De decoratieve chips vrolijken de aanblik van uw balkon of galerij op. Door de ruime keuze kunt u uw vloeren optimaal op uw persoonlijke voorkeur afstemmen.
Bekijk de technische details

Triflex BFS systeem, chips en antislip

De decoratieve chips vrolijken de aanblik van uw balkon of galerij op. Door de ruime keuze kunt u uw vloeren optimaal op uw persoonlijke voorkeur afstemmen. De toegevoegde antislipkorrel geeft net dat beetje extra veiligheid aan uw buitenruimte.
Bekijk de technische details

Triflex BFS systeem, Colour Design

Door de kleurrijke instrooi Triflex Colour Mix laat u de vloer van uw balkon, terras of galerij aansluiten bij de algehele uitstraling van het bestaande gebouw. Uw vloer krijgt een frisse, moderne afwerking. Triflex Colour Design is leverbaar in acht varianten.
Bekijk de technische details

Triflex BFS systeem, kwartszand fijn

Kwartszand met een korrelgrootte tussen 0,3 - 0,8 mm is een goede keuze wanneer het oppervlak van balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken antislip moet zijn. Door de combinatie van verschillende kleuren kunt u een vloer geheel naar wens visueel vormgeven.Het gietvloersysteem beschermt het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam.
Bekijk de technische details

Triflex BFS systeem, kwartszand grof

Kwartszand met een korrelgrootte tussen 0,7 - 1,2 mm is een goede keuze wanneer het oppervlak van balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken antislip moet zijn. Door de combinatie van verschillende kleuren kunt u een vloer geheel naar wens visueel vormgeven.
Bekijk de technische details

Xsample aanvragen

Wij bieden u de mogelijkheid om het gewenste systeem vooraf in het echt te kunnen bekijken. De verschillende lagen van het systeem worden voor u zichtbaar gemaakt op een formaat dat bij u door de brievenbus past. Vraag via de knop een Xsample aan.

Xsample aanvragen

Gerealiseerde oplossingen

Een selectie van onze referenties voor de woningbouw

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.