Isoleren parkeerdak

Bij parkeren op het dak boven leefruimtes worden hoge eisen gesteld aan de zekerheid van een afdichtingssysteem. Vooral om lekkage naar onderliggende ruimtes te voorkomen. Daarnaast is het door de frequente belasting van voertuigen boven die leefruimten noodzakelijk dat het berijdbare oppervlak wordt voorzien van een duurzame afdichting.

CIS

Hoge isolatiewaarde

Triflex biedt een totaalconcept voor het afdichten van parkeerdaken: Het Triflex CIS systeem. Dit concept omvat niet alleen een berijdbare afdichting van het parkeerdek, maar in de totale opbouw wordt eveneens isolatie en een drukverdeellaag aangebracht. Deze isolatie voldoet aan alle gestelde energie-eisen.

Scheuroverbruggend

In combinatie met het Triflex ProPark systeem realiseert u een volledig gewapende en scheuroverbruggende afdichting van het geïsoleerde parkeerdaksysteem boven woon- en kantoorruimtes. Ook bieden de producten een brede keuze in kleuren en structuren die goed aan de omgeving van een gebouw aangepast kunnen worden.

Triflex ProPark systeem

Leidingen WKO in parkeerdek

Bij de parkeerdaken van de Alkmaarse brandweerkazerne en de Haagse Hogeschool gingen de ontwerpers nog een tree hoger op de ladder van duurzaamheid. De leidingen voor warmte- en koudeopslag, oftewel WKO, werden verwerkt in het parkeerdak.

Haagse Hogeschool
Meer referenties

Wilt u meer weten over geïsoleerde parkeerdaken? 

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.