Routing en belijning parkeergarages

Hoe kan een bezoeker van een parkeergarage zich makkelijk oriënteren? Hoe zorg je ervoor dat alle gebruikers van de parkeergarage de juiste richting op rijden? En hoe zorg je ervoor dat bepaalde markeringen ook op donkere plekken zichtbaar zijn? Op die vragen heeft Triflex de antwoorden: belijningen in parkeergarages of parkeerplaatsen kunnen hier namelijk de oplossing bieden. 

Wandel suggestiestroken

Een parkeergarage is bedoeld om tijdelijk de auto neer te zetten. Als de auto eenmaal een plekje heeft bemachtigd, stapt u als bestuurder uit en loopt u het laatste stukje de parkeergarage uit. Met alle rondrijdende auto's in een relatief donkere parkeergarage, kan dit risico's met zich meebrengen. Belijningen in parkeergarages of parkeerplaatsen kunnen hier voor veiligheid zorgen. 

Door wandel suggestiestroken in de parkeergarage aan te brengen, worden de wandelroutes duidelijk voor zowel auto's als voetgangers. Om deze reden zorgen de wandel suggestiestroken voor een veiligere parkeergarage.

Luminicerende markeringen

In een noodsituatie als brand, stroomuitval of lichtuitval in een donkere parkeergarage is het belangrijk dat de bezoekers snel en gemakkelijk de uitgang kunnen vinden. Ook hierbij kunnen belijningen in parkeergarages een goede oplossing bieden, zoals luminicerende markeringen. Triflex' NightLine producten maken deze lichtgevende markeringen mogelijk.

Meer luminicerende markeringen

Triflex DMS systeem

Triflex DMS is een markeringssysteem dat zorgt voor een duidelijke scheiding van parkeerplaatsen en begeleidt voetgangers veilig naar de plaats van bestemming. Kleurige en duidelijk zichtbare geleidingssystemen sturen het verkeer op de juiste manier de parkeergarage in, maar ook er weer uit. Het belijningssysteem kan alleen, of in combinatie met andere Triflex systemen worden gebruikt.

Een aantal eigenschappen op een rij:

  • Zwaar belastbaar
  • Geschikt voor iedere ondergrond
  • Uitgebreid kleuraanbod
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie

Wilt u meer weten over belijningen in uw parkeergarge of parkeerplaats? Download onze whitepaper 'Bouwstenen voor een perfecte parkeergarage'.

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl voor vragen of aanvullende informatie.