Metalen daken

Wilt u afrekenen met corrosie en lekkages bij metalen daken? Triflex heeft diverse oplossingen voor het beschermen en afdichten van metalen daken. Of het nu gaat om aluminium, RVS, koper, verzinkt staal of zink. 

triflex ProDetail daken en dakdetails

Complexe uitdagingen

Metalen daken vragen om speciale oplossingen. Complexe details, zoals afvoeren, aansluitingen, moeren, bouten en hoeken spelen een cruciale rol. Een veelvoorkomend probleem bij oudere metalen dakplaten is corrosie. Zeker aan de randen van de beplating kan de oorspronkelijke coating onthechten, waarna roestvorming ontstaat.

triflex ProDetail daken en dakdetails

Als een tweede huid

Dit zijn uitdagingen waar Triflex de oplossingen voor heeft. Onze producten worden in meerdere lagen vloeibaar aangebracht. De ondergrond wordt direct als een tweede huid omsloten. Het uitharden gaat uitermate snel, zodat er vrijwel direct kan worden doorgewerkt.

MetalCoat

Oplossing op maat

Triflex heeft ook voor metalen daken de juiste afdichtingen om definitief af te rekenen met lekkageproblemen. Die ontstaan vaak bij detailleringen. Hoe ingewikkelder de constructie, des te hoger de eisen en de technische uitdagingen die aan een dakafdichting worden gesteld. Met onze producten zorgen wij voor een oplossing op maat.

Meer weten over de bescherming en afdichting van metalen daken? Download de brochure ‘Metalen daken’ of bel met +31 38 460 20 50 en dan sturen wij u de brochure toe.

Brochure