Oplossingen voor het gehele hotel

Van het wegzetten van de auto in de parkeergelegenheid tot een mooi en gebruiksvriendelijk balkon in de hotelkamer, voor een hotel is een positieve ervaring van de gasten van essentieel belang.

Voor zowel nieuwbouw, renovatie als reparatie is een duurzame afdichting en oppervlaktebehandeling noodzakelijk. Een onjuiste behandeling kan leiden tot het binnendringen van water of condensatie, waardoor de structuur van het gebouw beschadigt. Triflex biedt systemen voor het beschermen en waterdicht maken van oppervlaktes, die de duurzaamheid, veiligheid, comfort en esthetische waarde van uw faciliteiten vergroten.

Maak een afspraak
experts geven advies voor parkeerdek triflex

Service

Daarbij is niets fijner dan het werk uit handen kunnen geven aan specialisten. Naast dat wij kunnen helpen bij de afdichting van zowel uw terras en galerijen als uw parkeergelegenheid en dak, bieden wij uitgebreide service. Van de tekentafel tot ver na de oplevering van u project, wij bieden u advies en service om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat u een passende oplossing krijgt.

Lees meer

Voordelen van een Triflex oplossing

Hoteleigenaren kunnen zich simpelweg niet veroorloven kamers en faciliteiten te sluiten. Elke dag dat ze gesloten zijn, gaat omzet verloren. Bovendien is het belangrijk dat gasten zo min mogelijk hinder ondervinden van nodige werkzaamheden. Doordat onze producten vloeibaar en koud worden aangebracht, is de applicatie snel en veilig. Tevens kunnen onze systemen, in tegenstelling tot veel traditionele oplossingen, het hele jaar door worden verwerkt. Hierdoor kunnen nieuwe gebouwen sneller worden geopend en gebouwen die gerenoveerd moeten worden kunnen openblijven tijdens de werkzaamheden.


Meer voordelen:
- Naadloze afdichting door vloeibare samenstelling
- Hecht op praktisch iedere ondergrond en kan zelfs over een bestaande oplossing worden aangebracht
- Koud verwerkbaar, waardoor uitstekende preventie tegen brandgevaar
- Verwerkbaar vanaf -5C
- Uithardingsproces ongeveer 45 minuten en al beloopbaar na 60 minuten.
- Regendicht na slechts 30 minuten, ongeacht de tijd van het jaar en zelfs bij lage temperaturen
- Uiterst bestendig tegen weersinvloeden en chemicaliën uit lucht en water
- Beschikbaar in een ruim scala aan kleuren 

Triflex links Valley

Oplossingen voor balkons, terrassen en entrees

Leefruimten zoals balkons, terrassen, entrees en wandeldekken geven een belangrijke toegevoegde waarde aan een hotel. Ze zijn een uitbreiding van de interne leefomgeving en dragen bij aan de ervaring van uw gasten. Met onze systemen beschermt u uw bouwwerk duurzaam tegen weersinvloeden en tilt u de decoratieve presentatie naar een hoger niveau. 

Lees meer
SS Wipstrik balkon creative design floortattoo

Afwerkingen

Voor de afwerking van uw buitenruimte kunt u kiezen uit vele mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een statige antracietgrijze kleurfinish of ga voor fris mintgroen met decoratieve chips. Naast de standaard kleurfinishes kunt u ook kiezen voor gekleurd kwartszand, colour mix of stone design. U leest er meer over in onze kleurenkaart.

Een duurzame Triflex vloer, maar dan met tegelpatroon, logo of een ander creatief accent? Het is mogelijk met Triflex Creative Design. Het patroon dat u wenst, wordt op folie geprint. Deze wordt op een voorbereide ondergrond geplakt en daarna wordt het patroon in de juiste kleur uitgewerkt. Ook Triflex Creative Design kunt u afwerken in verschillende varianten; met Triflex Colour Design, Triflex Microchips of gekleurd kwartszand. Lees erover in de brochure.

Triflex, UZ Antwerpen

Oplossingen voor parkeergelegenheden

De parkeerplaats van een hotel kan de mening van een gast beïnvloeden, nog voordat ze zelfs maar een stap binnen het hotel hebben gezet. Door goed gebruik van kleuren helpt u bezoekers de weg te vinden in uw parkeergelegenheid. Van volledige parkeerdekken tot het afdichten van de kleinste details, wij bieden oplossingen voor iedere situatie.

Onze hoogwaardige systemen bieden bescherming voor uw parkeergelegenheden. De volledig dichte en naadloze afwerkingen voorkomen constructieproblemen en onkosten door indringing van vocht, vuil, brandstoffen en chemicaliën. Ze zijn scheuroverbruggend en bewegen soepel mee met de werking van het gebouw.

Lees meer
dak en dakdetail triflex

Oplossingen voor daken

Daken van hotels worden niet alleen het hele jaar blootgesteld aan het weer, maar bevatten vaak ook een groot aantal installaties, zoals airconditioningsunits, bekabeling en leidingen. Het leveren van een waterdichtingsoplossing die zelfs tot het kleinste detail afdicht en sterk genoeg is om het voetverkeer van onderhoudsteams aan te kunnen, is geen makkelijke taak.

Onze oplossingen zijn eenvoudig, vloeibaar aan te brengen en komen echt tot hun recht bij het waterdicht maken van ingewikkelde structuren. Ze bieden een lekkagebestendige en duurzame oplossing voor zelfs de meest complexe daken. De veiligheid van uw onderhoudspersoneel waarborgen? Ook bieden wij oplossingen voor heldere looppaden op daken met een antislipafwerking.

Lees meer

Gerealiseerde projecten

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden met Triflex of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.