Oplossingen voor appartementencomplexen

Als bewoner van een appartementencomplex bent u mede-eigenaar van het complex en samen met uw medebewoners bent u verantwoordelijk voor het onderhoud aan de gezamenlijke bouwdelen van het appartementencomplex. Denk hierbij aan dakonderhoud, het veilig en antislip maken van een balkon- of galerijvloer of het behandelen van de hellingbaan bij de parkeergarage.

Triflex biedt duurzame oplossingen ter bescherming van onder andere balkons, galerijen, daken en parkeren. De oppervlaktes worden beschermd tegen externe factoren, verlengen de levensduur en conserveren het onderliggende beton. Het comfort en de veiligheid naar een hoger niveau tillen? Door het aanbrengen van een antisliplaag op uw balkon- of galerijvloer is dat mogelijk. Naast de grotere oppervlakken, kunnen trappen ook perfect worden afgewerkt met Triflex. Bent u benieuwd hoe onze oplossingen hieraan kunnen bijdragen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs, zij komen graag langs om de opties met u te bespreken!

Maak een afspraak

Oplossingen voor balkons, terrassen en entrees

Leefruimten zoals balkons, terrassen, entrees en wandeldekken geven een belangrijke toegevoegde waarde aan een wooncomplex. Ze zijn een uitbreiding van de interne leefomgeving en dragen bij aan het woongenot van de bewoners. Met onze systemen beschermt u uw bouwwerk duurzaam tegen weersinvloeden en tilt u de decoratieve presentatie naar een hoger niveau. 

Lees meer
dak en dakdetail triflex

Oplossingen voor daken

Daken worden niet alleen het hele jaar blootgesteld aan het weer, maar bevatten vaak ook een groot aantal installaties, zoals bekabeling en leidingen. Het leveren van een waterdichtingsoplossing die zelfs tot het kleinste detail afdicht en sterk genoeg is om het voetverkeer van onderhoudsteams aan te kunnen, is geen makkelijke taak.

Onze oplossingen zijn eenvoudig, vloeibaar aan te brengen en komen echt tot hun recht bij het waterdicht maken van ingewikkelde structuren. Ze bieden een lekkagebestendige en duurzame oplossing voor zelfs de meest complexe daken. Ook bieden wij oplossingen voor heldere looppaden op daken met een antislipafwerking, voor wanneer iemand voor bijvoorbeeld controle op het dak moet zijn.

Lees meer
vereniging van eigenaars (vve) Triflex

Oplossingen voor hellingbanen

Één onderdeel van een parkeergarage welke het zwaar te verduren krijgt, is de hellingbaan. Zeker in winterse weersomstandigheden is het van belang dat de hellingbaan is afgewerkt met een slip- en slijtvast systeem. Dit verzekert een goed berijdbare en begaanbare hellingbaan. Wat de weersomstandigheden ook zijn. Bovendien laten onze systemen zich perfect combineren met een hellingbaanverwarming. 

Onze systemen zijn toepasbaar op vrijwel elke ondergrond en bieden bescherming tegen de vele vormen van verkeersbelasting. Een hellingbaan wordt immers bij zowel op- als neergaand verkeer zwaar belast. Bovendien heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren. Zo kunt u ervoor zorgen dat de hellingbaan past bij de uitstraling van uw appartementencomplex. 

Lees meer

Voordelen van een Triflex oplossing

U als bewoner van een appartementencomplex moet zo min mogelijk hinder ondervinden aan het onderhoud dat wordt uitgevoerd aan het pand. Het is natuurlijk vervelend wanneer u dagen niet op een gemakkelijke manier naar buiten kunt. Doordat onze producten vloeibaar en koud worden aangebracht, is de applicatie snel en veilig. Tevens kunnen onze systemen, in tegenstelling tot veel traditionele oplossingen, het hele jaar door worden verwerkt. 


Meer voordelen:
- Naadloze afdichting door vloeibare samenstelling
- Hecht op praktisch iedere ondergrond en kan zelfs over een bestaande oplossing worden aangebracht
- Koud verwerkbaar, waardoor uitstekende preventie tegen brandgevaar
- Verwerkbaar vanaf -5C
- Uithardingsproces ongeveer 45 minuten en al beloopbaar na 60 minuten.
- Regendicht na slechts 30 minuten, ongeacht de tijd van het jaar en zelfs bij lage temperaturen
- Uiterst bestendig tegen weersinvloeden en chemicaliën uit lucht en water
- Beschikbaar in een ruim scala aan kleuren 

Gerealiseerde projecten

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden met Triflex of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.