Servicegebieden van Triflex

Servicegebieden van Triflex

Kwaliteit en service zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Triflex wil zich zo goed mogelijk ten dienste stellen van de opdrachtgever. Uiteraard met productinformatie en veiligheidsbladen, maar het gaat verder dan dat.

xchange magazine

Architectenadvies

De architectenadviseur van Triflex treedt op als kennispartner bij de uitdagingen van de architect. Ze geeft advies over de vele ontwerpmogelijkheden met Triflex, door onmisbare elementen voor het uiteindelijke ontwerp te onderzoeken; lichtinval, beleving, duurzaamheid en hoe kleur invloed heeft op de aanblik van de architectonische aspecten en ontwerpen van de architect met de systemen van Triflex. 

CAD tekening Triflex

CAD-tekeningen

Hulp nodig bij het technisch detailleren in AutoCAD? Gevelaansluitingen, opstanden, doorvoeren, dilataties: van veel lastige detailleringen beschikken we over CAD-tekeningen. Daarnaast maken we ook CAD-tekeningen op aanvraag.

STABU-bestekteksten

Om opdrachtgevers te helpen bij het samenstellen van een bestek, biedt Triflex een bestekservice aan volgens de internationale STABU-systematiek. Van alle Triflex-afdichtingsystemen is een bestektekst gemaakt die u eenvoudig kunt implementeren in de STABU-software.

Triflex, adviesrapport

Adviesrapport op maat

Triflex brengt na een opname op locatie en een gesprek met de opdrachtgever een advies uit met het meest passende systeem. Bijzonderheden en speciale wensen op esthetisch dan wel technisch vlak zijn onderdeel van dit adviesrapport. En indien wenselijk leveren we projectspecifieke werkomschrijvingen.

Kernboring triflex

Ondergrondinspectie

Om verzekerd te zijn van een goede ondergrondkwaliteit, biedt Triflex diverse mogelijkheden om de ondergrond te inspecteren, zoals het meten van de druksterkte en het uitvoeren van hechtproeven. Met een visuele inspectie en kernboringen is het mogelijk eventuele schade aan de constructie uit te sluiten.

Triflex Academy opleiding

Opleidingen voor applicateurs

Uitsluitend gecertificeerde applicateurs mogen Triflex aanbrengen. De technische en esthetische kwaliteit van onze oplossingen is mede afhankelijk van de manier waarop de systemen worden aangebracht. We besteden daarom veel aandacht aan de opleiding van onze verwerkers. Jaarlijks verzorgen wij trainingen voor nieuwe en ervaren verwerkers. 

Kwaliteitszorg op locatie

Naast de trainingen voor applicateurs, geeft onze afdeling techniek ondersteuning bij de start van een nieuw project. Daarnaast voert Triflex met regelmaat controles uit en adviseren we tijdens het werk.

Contact

Vragen of uitdagingen? Neem gerust contact met ons op.