Triflex CeFix Screed 631

Met Triflex Cefix Screed 631 kunnen balkon-, galerij-, loopbrug-, terras- en dakprojecten sneller worden voltooid. Na een korte tijd is het klaar om het te overlagen met een volgende Triflex coating.

Triflex CeFix Screed 631 is een snel uithardende dekvloer, ontworpen voor gebruik met Triflex producten. Het product wordt gebruikt als cementgebonden op afschot toepasbare dekvloer op o.a. balkons, galerijen en andere toepassingen. Het is eenvoudig te mengen, gemakkelijk aan te brengen en na korte tijd klaar om er een Triflex coating op aan te brengen.

Het product vormt een stabiele basis voor Triflex ProTerra, Triflex ProFloor of onze dakbedekkingssystemen. Met Triflex CeFix Screed 631, kunnen cementgebonden dekvloeren, waterdichting en verhardingen binnen één dag worden aangebracht.

Systeem voordelen

  • Snel uithardend
  • Hoge belastbaarheid
  • Eenvoudige verwerking
  • Sterkteklasse CT-C40-F6
  • Oplosmiddelvrij
  • Voor laagdiktes van 20 - 100 mm in één laag
  • Volledig compatibel met Triflex’ producten en systemen
1/1

Triflex CeFix Primer 795

De Triflex CeFix Primer 795 wordt gebruikt als hechtlaag op minerale ondergronden (dekvloer/ beton) in combinatie met Triflex CeFix Screed 631.

Download productinformatie

Triflex CeFix Screed 631

De Triflex CeFix Screed 631 wordt gebruikt als cementgebonden op afschot toepasbare dekvloer op o.a. balkons, galerijen en andere toepassingen (Triflex CeFix Screed 631 is niet geschikt voor toepassing op parkeergarages).

Download productinformatie

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of vul het contactformulier in.