Oplossingen voor engineers

Engineers

Duurzame producten en systemen van Triflex
Meer weten?

Engineers

Als engineer bent u altijd op zoek naar nieuwe technische ontwikkelingen. Wij bieden producten en systemen van een hoge kwaliteit. Onze producten en systemen zijn door allerlei technische keuringen geweest en beschikken over verschillende certificeringen.

Technische goedkeuringen

Veilige industrieterreinen

Veiligheid staat op een industrieel terrein voorop. Vervuiling en aanslag zorgen ervoor dat brugdekken, wandeldekken en looppaden erg glad kunnen worden. Triflex biedt hiervoor de oplossing: een coatingsysteem dat ervoor zorgt dat eigenschappen als slijtvastheid en antislip worden gewaarborgd. Tevens wordt de veiligheid verhoogd door het aanbrengen van duidelijke markeringen en belijningen. Triflex’ markeringsproducten helpen uw terrein te voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen.

Industriële daken

Door mechanische, thermische en chemische invloeden van buitenaf worden hoge eisen gesteld aan de afdichting van industriële daken. De uitdaging is om het dak zo af te dichten dat het bestand is tegen temperatuurverschillen, lopen op het dak, chemicaliën en zelfs wortelgroei. De systemen van Triflex zorgen voor een volledig naadloos en scheuroverbruggend geheel, met complexe vormen en de meest uiteenlopende detailleringen. De hoge chemische resistentie zorgt ervoor dat het systeem zijn vloeistofdichtheid behoudt.

Meer industriële daken

Kostentechnisch verantwoord

Met Triflex kiest u voor permanente zekerheid en producten van topkwaliteit. Bij normaal gebruik garanderen wij een minimale levensduur van maar liefst 25 jaar en in feite is deze levensduur doorgaans nog langer. De keuze voor Triflex is daarom vanuit kostenoogpunt ook een verantwoorde investering.

Duurzame oplossingen 

Veel lekkageproblemen worden veroorzaakt door slechte aansluitingen, maar het vervangen is vaak een kostbare uitgave. Triflex heeft hiervoor een buitengewoon sterk systeem ontwikkeld dat zich perfect leent voor het afdichten van complexe onderdelen die in het oppervlak zijn geïntegreerd. Van bouten en moeren tot kabelinvoer. Het systeem is geschikt voor de meest uiteenlopende bouwmaterialen.

Chemische resistentie uitvoerig getest

Triflex beschikt over een lange lijst aan chemische bestanddelen waartegen de Triflex systemen bestand zijn. Wanneer u een afdichtingsuitdaging hebt, maar niet bekend is welke concentraties zich voordoen, dan kan Triflex een monster afnemen en dit laten testen in het laboratorium. Op deze manier bent u er zeker van dat ons aanbevolen systeem gegarandeerd geschikt is voor het af te dichten oppervlak.

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of behoefte aan advies op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch, via de mail of via het onderstaande contactformulier. We helpen u graag!

Contactformulier