Waterdicht en duurzaam beschermd

Regen, wind en warmte: mechanische, thermische en chemische belastingen opgelegd door het milieu testen alle waterdichtheid. Met de afdichtingssystemen van Triflex worden o.a gemalen, waterzuiveringen, bruggen, wandeldekken, sluizen en wegen voorzien van volledige antislip, naadloze en waterdichte afwerkingen. Triflex producten zijn hoogwaardig, duurzaam en garanderen jarenlange bescherming.

opvangbak waterdicht afgewerkt met triflex
1/3
betonreparatie industrie
2/3
triflex afwerking industrie
3/3

Vloeistofdichte oplossingen

Op plaatsen in het bedrijf waar met vervuilende stoffen wordt gewerkt zal in veel gevallen van overheidswege een vloeistofdichte voorziening worden verlangd. Of het nu gaat om een losplaats, bestaande bestrating of tankplaats. Naar gelang van de ondergrond, belasting en de wensen van de opdrachtgever kan het aan te brengen systeem worden bepaald.

Zuiveringsproces

Het totale zuiveringsproces kent drie onderdelen: de doorbezinktank, de beluchtingstank en de nabezinktank. Om dit proces te optimaliseren biedt Triflex diverse oplossingen voor deze onderdelen. Denk hierbij aan systemen voor het repareren van beton, het renoveren van het vloerveld, het antislip maken van omloopranden en het afdichten van dilataties.

Producten bij uitstek geschikt

De mogelijkheden met Triflex zijn onbeperkt. Dit wordt bewezen wanneer de producten onderworpen worden aan extreme omstandigheden. De chemische resistentie, duurzaamheid (ook onder zware belasting), snelle uitharding (ca. 45 minuten) en de volledig koude applicatie maken dat de Triflex producten bij uitstek geschikt zijn voor het afdichten, beschermen en/of het antislip maken van industriële ondergronden.

Benieuwd naar de mogelijkheden met Triflex of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op
Brochure

Gerealiseerde projecten