Ondoordringbare afdichting op daken
Meer weten?

Daksystemen en dakdetails

De daksystemen van Triflex geven elk oppervlak en ieder complex dakdetail een ondoordringbare afdichting en naadloze afwerking. Door de lange levensduur (minimaal 25 jaar) kiest u met de producten van Triflex voor permanente zekerheid van topkwaliteit. Onze vloeibare dakbedekkingen hechten aan bijna ieder materiaal en elke ondergrond. Het wordt koud verwerkt, dus van brandgevaarlijke situaties tijdens de applicatie is geen sprake.

De daksystemen worden in meerdere lagen vloeibaar aangebracht en omsluiten de ondergrond als een tweede huid. Dankzij de flexibiliteit zijn ze toepasbaar op iedere dakvorm en ook bijzonder geschikt voor daken met buitengewone vormen of multifunctionele doeleinden. Ook bieden wij speciaal voor daken coatings met een antislipafwerking, hierdoor wordt er op het dak een veilige situatie gecreëerd. 

Bijzondere dakvormen, chemische resistentie vanwege de industriële omgeving, een groenbedekking, nieuwbouw of renovatie: daken worden steeds vaker benut voor technische installaties die niet in kostbare binnenruimtes geplaatst hoeven te worden. Welke uitdaging u ook heeft, met de Triflex daksystemen wordt elke complexe dakdetail afgedicht.  

Oplossingen

Met de Triflex daksystemen bieden we een oplossing voor iedere situatie. Van platte tot hellende daken en van industriële daken en metalen daken tot groendaken. Ook voor complexe daken met veel dakdetails, hebben wij de oplossing. We bespreken alle mogelijkheden op de pagina 'Oplossingen voor daken'.

Referenties

Nieuws

Contact

Vragen of uitdagingen? Neem gerust contact met ons op.