Applicateurs

Applicateurs

Een feilloze afwerking
Meer weten?

Applicateurs

Als Triflex applicateur draagt u de verantwoordelijkheid voor het aanbrengen van onze producten en systemen bij onze opdrachtgevers. Dit is niet eenvoudig, wij streven naar een feilloze applicatie. Om dit mogelijk te kunnen maken, moet iedere toekomstige applicateur een cursus volgen aan onze Triflex Academy. Als de applicateur voor de cursus slaagt, wordt hij of zij erkend als Triflex applicateur.

Naast het aanbrengen van onze producten en systemen, staat u als Triflex applicateur rechtstreeks in contact met onze opdrachtgevers; uw klanten. Het meedenken en adviseren tijdens een project valt dus ook binnen uw takenpakket.

Triflex System Finder

Weet u niet wat de beste oplossing is voor uw project? Onze System Finder gaat u helpen! Wij bieden meer dan 25 systemen, een verscheidenheid aan finish mogelijkheden, standaard en speciale kleuren en verschillende texturen. Met de Triflex System Finder vindt u een gepast systeem of product voor uw balkonafwerking, dakafdichting of parkeervoorziening. Start eenvoudig met het selecteren van het projecttype en onze Finder helpt u verder.

Ga naar System Finder

Triflex Academy

De Triflex systemen worden enkel aangebracht door gecertificeerde applicateurs. De kwaliteit van onze oplossingen is in hoge mate afhankelijk van de manier waarop de systemen worden aangebracht. Daarom besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze verwerkers. Elke nieuwe verwerker krijgt een gedegen opleiding. Daarnaast verzorgen wij jaarlijks trainingen waarbij zelfs de meest ervaren verwerker met nieuwe inzichten naar huis gaat.

Technische ondersteuning en advies

Naast de trainingen voor Triflex’ erkende applicateurs, ondersteunt onze afdeling techniek bij de start van een nieuw project. Daarnaast voeren wij met regelmaat controles uit en adviseren we tijdens het werk.

Download Centre

Wenst u informatie over duurzame dakafdichtingen? Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of heeft u schoonmaakadvies nodig? Via de onderstaande button kunt u gratis interessante whitepapers en brochures downloaden.

Naar downloads