?

Oplossingen voor gemeenten

Gemeenten

Veilig, duurzaam en visueel aantrekkelijk
Meer weten?

Gemeenten

Als gemeente wilt u graag dat uw omgeving en de faciliteiten in orde zijn. Veiligheid, duurzaamheid en visuele aantrekkelijkheid zijn factoren die hierin meespelen. De producten en systemen van Triflex bieden ontzettend veel oplossingen voor verschillende marktsegmenten die aansluiten bij uw wensen.

Parkeren

Of het nu gaat om het creëren van een veilige uitstraling of een logische routing, met de esthetische en functionele oplossingen van Triflex krijgt iedere parkeergarage een eigen identiteit. Wij bieden oplossingen voor onder andere grote parkeercomplexen, ondergrondse parkeergarages, fietsparkeergelegenheden, buitendekken of parkeerdekken boven een winkel of woonruimte. Een goede afdichting en bescherming van de ondergrond is een vanzelfsprekendheid met onze producten. Lekkages in parkeerdekken zijn verleden tijd doordat details en grote oppervakken naadloos en waterdicht worden afgewerkt. Het resultaat is een perfect afgedicht parkeerdek dat ook nog eens beschermd wordt tegen weersinvloeden, vuil, brandstoffen en slijtage.

Meer parkeren

Wegmarkeringen

De kwaliteit van het wegenoppervlak en de zichtbaarheid van markeringen zijn een belangrijk onderdeel van de verkeersveiligheid. Triflex biedt duurzame kwaliteitsmaterialen die bestand zijn tegen zware belasting en het toenemende verkeer. Onze markeringsproducten zijn officieel CE-gemarkeerd, wat betekent dat deze aan alle strenge eisen voldoen van de Europese regelgeving.

Wegmarkeringen kunnen worden aangebracht in de gewenste kleur en met een eventuele antislip afwerking. Naast de ‘standaard’ wegmarkeringen als lijnen en tekens op de weg, kan dit ook gebruikt worden voor fietspaden of zebrapaden. Een unieke mogelijkheid zijn luminicerende markeringen. Deze geven licht in het donker, zodat ook ’s nachts de veiligheid in het verkeer optimaal is.

Meer wegmarkeringen

Infra

Door al het verkeer van tegenwoordig heeft de infrastructuur een hoop te verduren. Ondanks deze relatief zware belasting, is het ontzettend belangrijk dat alle bruggen, looppaden, perrons, wegen en fietspaden, veilig blijven. Het Triflex WAS-systeem is een systeem die een uitstekende oplossing biedt om de infrastructuur zowel veilig als visueel aantrekkelijk te maken.

Het Triflex WAS systeem is een coating die door een zorgvuldige opbouw van het systeem zijn slijtvastheid en antislip waarborgt. Het systeem is geschikt voor bestaande en nieuwe houten, betonnen of zelfs stalen dekken. Doordat de vloeibare hars wordt ingestrooid (tot zelfs 5 mm) maakt het slippen en gladheid vrijwel onmogelijk. Vanwege de slijtvastheid en stroefheid wordt dit systeem ook toegepast in situaties met o.a. (fiets)verkeer, op (metro)perrons en op bruggen. Er is volop keuze uit diverse kleuren en korrelgroottes. De optimale keuze is afhankelijk van de verwachte vervuiling, de gewenste kleur en de benodigde stroefheid van het oppervlak.

Meer infrastructuur

Duurzaamheid

Duurzaamheid is iets waar Triflex’ producten en systemen in te onderscheiden zijn ten opzichte van concurrenten. Er zijn maar weinig producenten en leveranciers die produceren en leveren op het niveau van Triflex. Onze producten worden uitvoerig getest en geoptimaliseerd, zodat wij in ieder geval de beloofde kwaliteit kunnen garanderen. De producten van Triflex hebben een lange levensduur: tot wel 25 jaar! Daarnaast beschikken wij als eerste in Europa over een CE-markering, wat aangeeft dat onze producten en systemen voldoen aan alle strenge eisen van de Europese regelgeving.

Het produceren van vloeibare kunststoffen op een milieuvriendelijke manier is een enorme uitdaging. Wij vinden het milieu ontzettend belangrijk en gaan deze uitdaging dan ook graag aan. Wij steunen de doelstellingen van REACH die overeenkomen met ons eigen streven naar het bevorderen van verantwoorde productie, gebruik en verwerking van onze producten. Daarnaast steunen wij ook de doelstellingen van het Responsible Care-programma.

Duurzaam, veilig en milieuvriendelijk

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Dan bespreken we samen de mogelijkheden en geven wij een advies op maat.

Contact