Brugdekdelen

Wat te doen met dekdelen voor bruggen en looppaden en dekdelen over grachten en waterpartijen die hun stroefheid verliezen? Vervuiling en groene aanslag kunnen ervoor zorgen dat deze delen spiegelglad worden bij natte omstandigheden. Triflex heeft de oplossing.

antislip triflex

Een oplossing voor oppervlak

Het Triflex WAS systeem is een coating die door een zorgvuldige opbouw van het systeem zijn slijtvastheid en antislip waarborgt. Het systeem is geschikt voor bestaande en nieuwe houten, betonnen of zelfs stalen dekken. Doordat de vloeibare hars wordt ingestrooid (tot zelfs 5 mm) maakt het slippen en gladheid vrijwel onmogelijk. Vanwege de slijtvastheid en stroefheid wordt dit systeem ook toegepast in situaties met o.a. (fiets)verkeer, op (metro)perrons en op bruggen. Er is volop keuze uit diverse kleuren en korrelgroottes. De optimale keuze is afhankelijk van de verwachte vervuiling, de gewenste kleur en de benodigde stroefheid van het oppervlak.

Wilt u meer informatie? Bel ons gerust op +31 38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of download de brochure 'Houvast op de weg'.