Voegen en dilataties | Triflex

Voldoet uw buitenruimte nog aan alle wensen, maar geven de (beton) voegen en constructieve dilataties lekkageproblemen? Dan heeft Triflex de oplossing voor u. De systemen zijn speciaal ontwikkeld om de voegen en dilataties duurzaam te beschermen. Om hevige lekkages te voorkomen, is het van groot belang om (beton) voegen zo naadloos mogelijk af te dichten. Het aanbrengen van een gewapende afdichting van voegen en dilataties op balkons, galerijen, terrassen en wandeldekken biedt hierbij uitkomst. 

R 230 membraan

Optimale bescherming van voegen

Het is van groot belang om (beton) voegen af te dichten, om zo de kans op lekkage te voorkomen. U kunt op het Triflex Cryl R 230 membraan vertrouwen. Een gewapende afdichting van voegen op balkons, galerijen, terrassen en wandeldekken.

Waterschade als gevolg van lekkende voegen en dilataties is vaak het grootste probleem op een balkon of galerij. Het niet afdichten van voegen kan ongemerkt veel schade met zich meebrengen. Het vocht dat zich in de constructie een weg baant is niet gelijk op het eerste oog te zien. Als het echter wel zichtbaar wordt, is het vaak te laat. Door voegen af te dichten met het Triflex Cryl R 230 membraan kan waterschade geen problemen in de constructie veroorzaken.

Triflex Cryl R 230 membraan
afwerking triflex galerij

Zorgvuldige afdichting van constructieve dilataties

Constructieve dilataties vangen met name bewegingen en uitzettingen op. Deze dilataties kunnen alleen de vloerafwerking van het oppervlak, de betonnen ondergrond, beschermen als ze duurzaam zijn afgedicht. Triflex biedt hiervoor de oplossing met het Triflex Lusvoeg systeem. Een gewapende afdichting van constructieve dilataties op balkons, galerijen, terrassen en wandeldekken.

Het Triflex Lusvoeg systeem is een flexibele oplossing voor constructieve dilataties op balkons, galerijen, terrassen en wandeldekken. Het voegafdichtingsysteem is vloeibaar tijdens de applicatie en kan zich daarom volledig aan iedere voeg aanpassen. Op deze manier worden niet alleen rechtlopende, maar ook afwijkende dilatatieconstructies naadloos en duurzaam afgedicht. Met het Triflex Lusvoeg systeem kunnen verschillende dilatatiebreedtes en zelfs hoogteverschillen worden overbrugd. Multi toepasbaar, en daarom altijd geschikt voor de constructieve dilatatie.

Triflex Lusvoeg systeem

Wilt u weten of onze voeg-en dilatatie afdichtingssystemen geschikt zijn voor uw project?

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Systeembeschrijving
Systeembeschrijving