Vloeren met een creatief design

Terrassen, balkons en entreegebieden zijn een verlengstuk van de leefomgeving. Kleur en decoratie spelen er een grote rol bij de afwerking. Met Triflex Creative Design realiseert u vloeren met een uniek eigen gezicht. Met veel effecten, van tegelpatronen tot een logo of vloertekst.

creative design triflex

Verhoog het woongenot

Balkons, terrassen en loggia’s zijn plekken om te ontspannen en verhogen het woongenot aanmerkelijk. Deze oppervlakken staan echter vaak aan uiteenlopende weersinvloeden bloot. Na enkele jaren beginnen de problemen: vocht- of vorstschade, gebarsten tegels, gescheurde voegen, verweerde houten vloeren, mos- of
zelfs schimmelvorming, met gladheid tot gevolg. Op dergelijke schade en de daarmee gepaard gaande waardevermindering zit niemand te wachten. De oplossing hiervoor is binnen handbereik met de producten van Triflex.

triflex Creative Design Entree

Triflex Creative Design maakt het persoonlijk

Met Triflex Creative Design kunt u uw eigen accent aanbrengen. Of het nu een bepaald tegelpatroon, een logo, een persoonlijke tekst of iets anders is. Het patroon dat u wenst wordt op een folie geprint, vervolgens op een voorbereide ondergrond geplakt en daarna in de juiste kleur uitgewerkt. Bekijk voor meer informatie de brochure "Creative Design".  

floor tattoo triflex design

Triflex FloorTattoos combineren techniek met uitstraling

Triflex FloorTattoos geven u de mogelijkheid om unieke accenten aan te brengen op een balkon-, terras-, entree- of galerijvloer. Net als bij Creatieve Design is de Triflex FloorTattoo een folie die in de kunststof vloer wordt verwerkt. De Tattoo en de kunststof vloer worden in meerdere lagen aangebracht waardoor de vloer naadloos, slijtvast en perfect waterdicht wordt. Triflex FloorTattoos combineren dus techniek met duurzaamheid en een unieke sfeer. Wilt u weten hoe de Triflex FloorTattoos eruit zien? Bekijk de Triflex Configurator.

stone design afwerking

Triflex Colour Design en Triflex Stone Design

Triflex Colour Design is prima geschikt als u een esthetisch fraai oppervlak wilt dat gering antislip en onderhoudsvriendelijk is. Triflex Colour Design is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Triflex Stone Design is een combinatie van natuurlijk gewonnen toeslagmateriaal (marmer en graniet) met een UV-bestendige polyureahars en verkrijgbaar in 9 kleuren en 3 gradaties.

Villa Ansaldi, Sirmione

Het terras van deze prachtige villa aan het Gardameer in Italië had te kampen met schade door vocht. De eigenaar startte een renovatie die de problemen voor langere tijd moesten oplossen, zonder afbreuk te doen aan de authentieke uitstraling van de villa. De exclusieve tegels, die geheel in lijn waren met de architectuur van de villa, zijn met behulp van Triflex Creative Design herontworpen.

project ansaldi creative design
Meer referenties

Een overzicht van de kleuren afwerkingen die Triflex biedt voor balkon- en galerijvloeren? Download de Triflex kleurenkaart. 

Wij adviseren u graag in de keuze voor het juiste systeem. Dat is onder meer afhankelijk van de ondergrond en de mate waarin de vloer wordt belast.

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.