Oplossingen voor de agrarische sector

Zware belasting en bijtende substanties tasten vloeren en bouwinstallaties van agrarische bedrijven snel aan. Van voergangen, melkrobotruimtes tot mestsilo’s, er worden hoge eisen gesteld aan de vloeren en oppervlakken. Triflex’ systemen zorgen ervoor dat de oppervlakken aan alle eisen voldoen. Waar gewenst is het mogelijk licht verende, antislip loopvlakken te creëren. Een stap verder in de richting van meer comfort voor de koeien en dus zo hoog mogelijke opbrengsten.

Vloeistofdicht en chemisch belastbaar

Door dagelijks intensief gebruik van een melkveebedrijf is slijtage onoverkomelijk. De installaties zijn onderworpen aan zware belasting door materieel en bijtende substanties waardoor schade ontstaat. Hierdoor lopen de kosten voor onderhoud en renovatie steeds verder op. Om de installaties en bouwwerken langdurig te beschermen, zijn functionele en betrouwbare oplossingen nodig die lang meegaan.

Lees meer

Glad en hygiënisch

Door voergangen naadloos af te dichten, ontstaat een glad, hygiënisch oppervlak waardoor voer langer fris blijft. Wanneer de vloer onbehandeld is, kunnen bacteriën in het voer namelijk een broeilaag vormen in het beton, waardoor het voer sneller bederft. Een glad oppervlak is bovendien ideaal voor de toepassing van automatische voer- en aanschuifrobots. Wij bieden duurzame en functionele oplossingen voor alle agrarische ondergronden die intensief worden gebruikt.

Lees meer
Referentie

Restauratie voergang melkveebedrijf

De jongveestal in Heino is gebouwd in 1996 als vervanging van de bestaande stal. In de agrarische sector wordt beton vaak blootgesteld aan agressieve zuren, die het beton invreten en daarmee aantasten. De betonnen ondergrond van de veestal in Heino was door zuren in het mais ernstig aangetast. Een restauratie was dringend nodig om problemen te voorkomen. Op het moment dat de coating werd aangebracht waren de kalveren aanwezig. Snel werken was dan ook noodzakelijk!

Agrarische sector Voergang melkveebedrijf Triflex
Volledige referentie

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden met Triflex of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.