Duurzame oplossingen voor het onderwijs

Het lesgeven laten we met plezier over aan de gepassioneerde leerkrachten voor de klas, maar voor kleur en veiligheid op de schoolpleinen zorgen we bij Triflex met plezier. Daarnaast bieden we ook oplossingen voor het buitendek, galerijen & terrassen, daken, parkeergarages en fietsenstallingen. Onze oplossingen zijn duurzaam en isolerend: iets wat van groot belang is met de hoge energie- en gasprijzen

Benieuwd naar onze duurzaamheidsinitiatieven en oplossingen voor een duurzame toekomst? Neem dan snel een kijkje op www.triflexsteps.nl! Hier vertellen we onder andere meer over hoe wij kunnen bijdragen aan een duurzame renovatie van uw schoolgebouw. 

Contact opnemen

Isolerende en duurzame oplossingen

Bestaande gebouwen verbruiken relatief veel energie ten opzichte van nieuwbouw. Wanneer u besluit om over te gaan tot een duurzame renovatie, valt er op dit gebied veel winst te behalen. Duurzame renovatie begint bij het verbeteren van de totale energetische kwaliteit van uw gebouw, wat betekent het energieverbruik beperken door verspilling tegen te gaan. Dit kunt u bewerkstelligen door diverse energiebesparende maatregelen te treffen. Door de thermische schil van uw pand; vloer, gevel en dak, op de juiste wijze te isoleren, bent u al een heel eind op weg. Daarbij is ook de galerijvloer belangrijk om mee te nemen. Deze zijn vaak gebouwd boven leefruimtes, en vormen een onderdeel van uw gebouwschil.

Isolerende en duurzame oplossingen

Fietsparkeren

De fiets is een belangrijk vervoersmiddel en draagt steeds meer bij aan het verbeteren van de stedelijke bereikbaarheid en leefbaarheid. Ook bij het onderwijs komen veel studenten en medewerkers op de fiets naar school, maar waar laat je al die fietsen? Om ervoor te zorgen dat alles overzichtelijk op één plek staat, is fietsparkeren een belangrijk onderdeel geworden.

Of er nou op de begane grond of op het dak wordt geparkeerd, Triflex biedt diverse oplossingen om fietsparkeren mogelijk te maken. Onze systemen zorgen dat zowel overdekte als open fietsparkeerplaatsen goed beschermd zijn tegen de belastingen die het moet verdragen. Te denken aan mechanische belasting, waterdicht, scheuroverbruggend, UV-bestendig en slijt- en stootvast.

Benieuwd naar een referentieproject?

Parkeergarages

Een parkeergarage betekent meer dan alleen het neerzetten van een auto. Het is een eerste contact met bezoekers. Het is de eerste indruk, die een organisatie maar één keer kan maken. 

Oplossingen voor parkeren

Schoolpleinen & buitendekken

Schoolpleinen en buitendekken zijn het visitekaartje van scholen, het is het eerste wat leerlingen en medewerkers zien. Belangrijk dus dat het een esthetische uitstraling heeft en een veilige en duurzame omgeving is. Weten hoe Triflex hier een bijdrage aan kan leveren? Bekijk hier het referentie project van het buitendek in Haarlem of het project van het schoolplein van het Dr. Nassau college.

Daken

Daken staan in de zomer en winter bloot aan het weer en tal van andere invloeden. Zeker industriële daken zijn onderhevig aan mechanische-, thermische- en chemische invloeden. Cruciale factoren zijn aansluitingen, hoeken, doorvoeren en andere, vaak complexe detailleringen. De daksystemen van Triflex geven elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare afdichting. Zo voorkomt u lekkage en kostbare waterschade. Door de lange levensduur van de dakafdichting - minimaal 25 jaar - kiest u voor permanente zekerheid van topkwaliteit.

Oplossingen voor daken

Trappen en bordessen

Om ongelukken te voorkomen moeten trappen en bordessen worden voorzien van een betrouwbare antisliplaag. Daarnaast moet de trap, het hekwerk of het bordes zelf ook worden beschermd. Voor deze uitdaging heeft Triflex het TSS-systeem ontwikkeld. 

Meer weten?

Galerijen & terrassen  

Leefruimten buitenshuis zoals balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken zijn een belangrijk onderdeel van een school. Het is dan ook van belang dat ze lang meegaan. Triflex biedt duurzame systemen aan waarmee wij uw bouwwerk en vloeren kunnen beschermen tegen weersinvloeden. Onze isolatiesystemen vormen een laag op uw constructie waardoor de levensduur wordt verlengd. Dit kan op grote oppervlakken worden toegepast, maar is ook geschikt voor bijvoorbeeld trappen en voegen. Daarnaast hebben wij een keuze uit vele kleurpatronen en structuurvariaties. Zo dragen we samen niet alleen bij aan een duurzaam, veilig en comfortabel, maar ook een aantrekkelijk leefklimaat.

Duurzame en aantrekkelijke buitenruimtes

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, het contactformulier of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.