?

Voor elke parkeergarage de juiste bescherming

Of het nu gaat om het creëren van een veilige uitstraling of een logische routing, met de esthetische en functionele oplossingen van Triflex krijgt iedere parkeergarage een eigen identiteit. Een goede afdichting en bescherming van de ondergrond is een vanzelfsprekendheid. Met de systemen van Triflex worden lekkages in parkeerdekken voorkomen doordat details en grote oppervakken naadloos en waterdicht worden afgewerkt. Een perfect afgedicht parkeerdek dat ook nog eens beschermd wordt tegen weersinvloeden, vuil, brandstoffen en slijtage.  

Benieuwd naar de mogelijkheden, advies op maat of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.

Multifunctionele parkeergarage

De bouw van GAMMA P+R Noorderhelling in Rotterdam, onderdeel van de grootschalige gebiedsontwikkeling Stadionpark/Feyenoord City, is in 2022 gebouwd.  De multifunctionele parkeergarage zet op verschillende manieren in op toekomstbestendigheid en veiligheid.

Triflex heeft hier in samenwerking met Gemeente Rotterdam ook een waardevolle bijdrage aan geleverd.

“Voor meerdere parkeerlocaties zijn we overgegaan naar de systemen van Triflex, omdat we overtuigd zijn van de impact op onze duurzaamheidsambities. Dat betreft ook vloerrenovaties, zoals bij Oude haven en Beverwaard” – De Winter, projectmanager parkeervoorzieningen Gemeente Rotterdam

Lees meer

Isolerend en berijdbaar

Steeds vaker worden parkeerdekken gerealiseerd op daken. Bij deze optie worden hoge eisen gesteld aan het afdichtingssysteem. Lekkages bijvoorbeeld zijn funest voor uw gebouw. Triflex heeft systemen in het assortiment waarmee niet alleen een afdichting van het parkeerdak wordt gerealiseerd dat berijdbaar is, maar in de totale opbouw wordt ook isolatie en een drukverdeellaag aangebracht.

Een veilige uitstraling

Door de combinatie van verschillende kleuren en pictogrammen op vloeren en wanden realiseert u een publieksvriendelijke en veilige garage. We beschikken over visualisatie-software zodat u van tevoren kunt bepalen welke uitstraling u uw parkeergarage mee wilt geven. Het uitgebreide kleurenaanbod geeft de zekerheid dat de markeringen aansluiten bij de huidige kleurindeling van de parkeergarage of juist een contrast vormen met de bestaande kleuren.

Thumbnail
1/6
groen parkeerdek
2/6
afwerking parkeren triflex
3/6
parkeren vakken
4/6
triflex parkeren
5/6
triflex markeringen parkeren
6/6

Erkende applicateurs

Omdat kwaliteit en service onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, werken we alleen samen met erkende applicateurs. Een tien jaar verzekerde garantie voor de afdichtings- en duurzaam beschermende systemen behoort tot de mogelijkheden.

Weten wat Triflex voor uw parkeergarage kan betekenen? Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl

Download onze whitepaper 'Bouwstenen voor een perfecte parkeergarage' voor meer informatie en innovatieve oplossingen op het gebied van parkeren.

Gerealiseerde oplossingen