Dakdetails afdichten

Of het nu gaat om complexe constructies, gedetailleerde eisen, bouten, moeren of andere technische uitdagingen. Triflex daksystemen geven ieder dakdetail een ondoordringbare afdichting. Opdrachtgevers weten Triflex al 40 jaar te vinden als het gaat om efficiënte afdichtingsoplossingen. Zo rekent u duurzaam af met lekkage en kostbare waterschade.

Benieuwd naar de mogelijkheden, advies op maat of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.

ProDetail afdichtingssysteem Triflex

Vloeibare detailafdichting

Complexe constructies, gedetailleerde eisen? Het Triflex ProDetail vloeibare afdichtingssysteem kan elke technische uitdaging aan. De hoogwaardige, vloeibare dakbedekking omsluit elk dakdetail duurzaam als een tweede huid. Ook hoeken, opstanden en andere kritische details worden ondoordringbaar. Mede dankzij het Triflex Speciaalvlies (PF) dat ook voorgevormd verkrijgbaar is.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

 • Scheuroverbruggend
 • Bestand tegen weersinvloeden
 • Bestand tegen chemicaliën
 • Naadloos
 • Geen wortelgroei
 • Verwerkbaar vanaf -5°C.
Triflex ProDetail systeem
afwerking triflex kwaliteit

Afdichting van complexe dakdetails

Triflex ProFibre systeem is een tweecomponenten vezelversterkte afdichtinghars voor complexe detailleringen, zoals bouten, moeren en voetplaten. Het vezelversterkte systeem leent zich bij uitstek voor de afdichting van complexe detailleringen die in het oppervlak zijn geïntegreerd. Van bouten en moeren tot kabeldoorvoeren. Het systeem is toepasbaar op de meest uiteenlopende bouwmaterialen: alles wordt hermetisch afgesloten. Ook zeer geschikt voor loodconservering en gootreparaties.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

 • Beschermend
 • Naadloos
 • Flexibel
 • Hecht aan vrijwel iedere ondergrond
 • In 1 laag aan te brengen
 • Verwerkbaar vanaf 0°C.
Triflex ProFibre systeem

Witte daken voor distributiecentrum

In een distributiecentrum van een supermarkt is de binnentemperatuur van groot belang. Niet alleen voor een aangename werkomgeving voor de medewerkers, maar ook voor de kwaliteit van de producten die daar liggen. Daarnaast is het voorkomen van hoge koelingskosten ook van belang. 

Zo ook bij het distributiecentrum in Beilen. De temperatuur was hier in de zomer te hoog, dit was onaangenaam voor de medewerkers en zorgde ervoor dat de kwaliteit van het voedsel omlaag ging. De grootste eis vanuit de opdrachtgever was dus het binnenklimaat aanpassen. Triflex had een goede oplossing voor dit specifieke probleem: de daken afwerken met Triflex ProSolar (witte dakbedekking).

Om de werking van Triflex ProSolar te testen, zijn er een aantal metingen bij het distributiecentrum geweest. Na temperatuurmetingen bleek dat het stuk dak dat was afgewerkt met ProSolar zorgde voor een aanzienlijk verschil in de temperatuur, namelijk een verschil van 18 °C!

Lees meer

Wilt u weten of uw dakdetails met onze producten kunnen worden afgedicht?

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.