Beschermen van vloeren

Niet in alle situaties is het nodig om een oppervlak te voorzien van een afdichting, maar volstaat alleen het beschermen van een oppervlak. Als de intensiteit van belasting van het oppervlak het belangrijkst is, dan past Triflex BFS. De toplaag van het BFS systeem kan naar wensen worden aangepast. Of het nu om kleur of structuur gaat, Triflex BFS biedt flexibiliteit in uitstraling en antislip afwerking. 

bfs-systeem buitenruimtes

Oersterk en makkelijk in onderhoud

Triflex BFS is een gietvloersysteem dat het gehele oppervlak beschermt. In combinatie met een Triflex Cryl Finish is het niet alleen bestand tegen grote mechanische belastingen, maar kan het ook eenvoudig worden onderhouden.

Triflex BFS systeem
bfs systeem van triflex

Ook details waterdicht

Doordat de detailaansluitingen en voegen volledig met het gewapende membraan van Triflex worden afgedicht, is het systeem gegarandeerd waterdicht. Omdat het systeem snel uithardt, is optimale flexibiliteit en minimale overlast voor bewoners verzekerd tijdens de werkzaamheden. Vooral omdat, indien goed georganiseerd, een tijdelijke loopvoorziening op bijvoorbeeld galerijen dan niet nodig is.

Balkons en galerijen wooncomplex Lupine

Wonen in de Lupine betekent wonen in een modern, sfeervol complex in een mooie, rustige omgeving. De uitstraling van het woongebouw en de overige woningen in de wijk zijn goed op elkaar afgestemd. Gevarieerd en levendig zijn twee woorden die het gevoel van het complex perfect weergeven.

De afdichting van de galerijen en balkons voldeed niet meer aan de gestelde eisen. Water kreeg kans om in de afdichting te komen, rubbertegels zakten in en veroorzaakten gevaarlijke situaties. Een duurzame, waterdichte oplossing was dus een noodzaak.

galerij triflex
De volledige referentie

De juiste afwerking

Kleuren brengen sfeer op balkons, galerijen en terrassen. Ze geven karakter en benadrukken de architectuur van het gebouw. Het kleurenspectrum van Triflex biedt vele kleuren en verschillende afwerkingen. Zo stemt u uw vloeren optimaal af op de bouwstijl, woonstijl of persoonlijke voorkeur. Bovendien zorgt u voor een veilig oppervlak door de antislipstructuur.

Wij adviseren u graag in de keuze voor de juiste afwerking.

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.