Balkons en galerijen wooncomplex Lupine

Door te kiezen voor Triflex zijn de balkons en galerijen gegarandeerd waterdicht en hebben ze de gewenste uitstraling gekregen.
Meer weten?

Balkons en galerijen wooncomplex Lupine

De uitstraling van het woongebouw en de overige woningen in de wijk zijn goed op elkaar afgestemd. De afdichting van de galerijen en balkons voldeed echter niet meer aan de gestelde eisen. Triflex bood een duurzame afwerking die naast waterdicht ook naar wens is als het gaat om de uitstraling.
Locatie
Rotterdam
Oplevering
mei 2014
Segment
Balkons en galerijen
Applicateur
Multi Protect Nederland BV

Projectomschrijving

Wonen in de Lupine betekent wonen in een modern, sfeervol complex in een mooie, rustige omgeving. Uitstraling van de het woongebouw en de overige woningen in de wijk zijn goed op elkaar afgestemd. Gevarieerd en levendig zijn twee woorden die het gevoel van het complex perfect weergeven.

De afdichting van de galerijen en balkons voldeed niet meer aan de gestelde eisen. Water kreeg kans om in de afdichting te komen, rubbertegels zakten in en veroorzaakten gevaarlijke situaties. Een duurzame, waterdichte oplossing was dus een noodzaak.

Gevarieerd en levendig: twee kenmerken die goed aangeven waar Triflex voor staat. Het aanbrengen van isolatie en een afdichting is vanzelfsprekend en vaak ook noodzakelijk. In de keuze qua afwerking kan, door de vele mogelijkheden van Triflex, gevarieerd worden. Ook hier was dit het geval. De wens van de VvE was om de rubbertegels te behouden, maar Havensteder had de wens om het afdichtingsysteem te voorzien van een coatingsysteem.

Door te kiezen voor Triflex zijn de balkons en galerijen gegarandeerd waterdicht en hebben ze de uitstraling gekregen die aan de wensen van iedereen voldoet.

Gerelateerde referenties