Triflex BTS-P systeem

Dagelijks gebruikte oppervlakken vragen om een uitgekiende combinatie van afdichten en beschermen. Dit volledig gewapende en naadloze systeem verlengt de levensduur en beschermt compromisloos tegen beschadiging en weersinvloeden. Het vangt werking van grotere oppervlakken flexibel op. Schijnvoegen en constructieve dilataties worden naadloos in het geheel geïntegreerd. Antislipstructuur is naar wens mogelijk.

Het Triflex BTS-P afdichtingsysteem is flexibel en scheuroverbruggend. Doordat het Triflex systeem vloeibaar wordt aangebracht, kunnen details zoals opstanden, goten, voetplaten van heksteunen en hemelwaterafvoeren naadloos en duurzaam worden afgedicht. Schijnvoegen en constructieve dilataties worden ook naadloos in het geheel geïntegreerd. Vocht, maar ook dioxide en chemicaliën krijgen geen kans om door te dringen.

Voordelen

 • Mechanisch zwaar belastbaar
 • Naadloos
 • Dilatatie-overbruggend
 • Flexibel
 • Volledige hechting aan diverse ondergronden
 • Dynamisch scheuroverbruggend
 • Koud aan te brengen
 • Snel uithardend
 • Chemicaliën bestendig
 • Weersbestendig (UV, IR, etc.)
 • Europese technische goedkeuring volgens EAD 030350-00-402 (ETAG 005) met CE-markering in de hoogste gebruikscategorieën (W3, M & S, P1 tot P4, S1 tot S4, TL4 en TH4)
 • Het systeem is te combineren met het Triflex BIS systeem of met het Triflex ProDrain systeem

Varianten

Kleuren brengen sfeer op balkons, terrassen en galerijen. Ze geven karakter en benadrukken de architectuur van het gebouw. Het kleurenspectrum van Triflex biedt vele kleuren en verschillende afwerkingen. Zo stemt u uw vloeren optimaal af op de bouwstijl, woonstijl of persoonlijke voorkeur. Bovendien zorgt u voor een veilig oppervlak door de antislipstructuur.

Triflex BTS-P systeem, chips

De decoratieve chips vrolijken de aanblik van uw balkon of galerij op. Door de ruime keuze kunt u uw vloeren optimaal op uw persoonlijke voorkeur afstemmen.
Bekijk de technische details

Triflex BTS-P systeem, chips en antislip

De decoratieve chips vrolijken de aanblik van uw balkon of galerij op. Door de ruime keuze kunt u uw vloeren optimaal op uw persoonlijke voorkeur afstemmen. De toegevoegde antislipkorrel geeft net dat beetje extra veiligheid aan uw buitenruimte.
Bekijk de technische details

Triflex BTS-P systeem, Colour Design

Door de kleurrijke instrooi Triflex Colour Mix geeft u de vloer van uw balkon, terras of galerij een frisse, moderne afwerking. Triflex Colour Design is leverbaar in acht varianten.
Bekijk de technische details

Triflex BTS-P systeem, kwartszand fijn

Kwartszand met een korrelgrootte tussen 0,3 - 0,8 mm is een goede keuze wanneer het oppervlak van balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken antislip moet zijn. Door de combinatie van verschillende kleuren kunt u een vloer geheel naar wens visueel vormgeven.
Bekijk de technische details

Triflex BTS-P systeem, kwartszand grof

Kwartszand met een korrelgrootte tussen 0,7 - 1,2 mm is een goede keuze wanneer het oppervlak van balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken antislip moet zijn. Door de combinatie van verschillende kleuren kunt u een vloer geheel naar wens visueel vormgeven.
Bekijk de technische details

Xsample aanvragen

Wij bieden u de mogelijkheid om het gewenste systeem vooraf in het echt te kunnen bekijken. De verschillende lagen van het systeem worden voor u zichtbaar gemaakt op een formaat dat bij u door de brievenbus past. Vraag via de knop een Xsample aan.

Xsample aanvragen

Gerealiseerde oplossingen

Een selectie van onze referenties voor de woningbouw

Contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.