Trappen en bordessen

Om ongelukken te voorkomen moeten trappen en bordessen worden voorzien van een betrouwbare antisliplaag. Daarnaast moet de trap, het hekwerk of het bordes zelf ook worden beschermd. Voor deze uitdaging heeft Triflex het TSS systeem ontwikkeld.

Triflex TSS systeem

Slijtvast en antislip

Met het Triflex TSS systeem zijn trappen en bordessen prima bestendig te maken tegen intensief gebruik en zware belasting. Triflex kan trappen voorzien van een strak ogend, antislip en betrouwbaar slijtvast oppervlak. Met het Triflex TSS systeem wordt de levensduur van de constructie significant verlengd.

trap met triflex

Duurzame gietmortel 

Triflex TSS is een speciaal voor trappen ontwikkelde systeemvariant van de Triflex balkonsystemen. De gietmortel is duurzaam bestand tegen intensief gebruikte en zwaar belaste trappen. Door een vloeibaar aangebrachte coating worden alle details van elke trapconstructie naadloos afgedicht.

veilige trap met antislip door triflex

Meer dan alleen trappen

Ook hekwerksteunen kunnen op deze manier duurzaam worden behandeld. Door de gietmortel kunnen oneffenheden makkelijk worden weggewerkt. De stootkanten kunnen door middel van een metaalstrip worden versterkt. Dit brengt een langere levensduur met zich mee en zorgt voor veiligheid voor de gebruiker.

Wilt u weten of het Triflex TSS systeem geschikt is voor uw project?

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Balkons en trappen Geraniumhof

Als iets voor gevaarlijke situaties kan zorgen is, zijn het wel trappen die onvoldoende antislip hebben. Dat was ook bij de onbehandelde trappen van de Geraniumhof in Groningen het geval. De trappen waren de enige toegang tot de woning, dus regelmatig werden de bewoners geconfronteerd met onveilige situaties. Het probleem moest dus opgelost worden, waarbij de overlast van het aanbrengen van een degelijk antislipsysteem zoveel mogelijk werd beperkt. Het was natuurlijk niet de bedoeling dat bewoners dagen lang niet in of uit hun huis konden.

Maar niet alleen de onveilige trappen ontnamen het woonplezier van de bewoners. Ook de gladde balkons. Deze waren onbehandeld en raakten verweerd.

trap triflex
Lees meer