Veilige vloeren

Hoe zorg je ervoor dat balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken bij natte omstandigheden geen gevaarlijke omstandigheden opleveren? Het antwoord is om de vloeren antislip te maken met producten van Triflex.

galerij triflex

Veilige en decoratieve buitenruimtes

De vloeroppervlakken moeten dus niet alleen functioneel in het gebruik zijn, maar ook bijdragen aan de veiligheid van de mensen en een decoratief onderdeel van het geheel zijn. Triflex BAS is een instrooisysteem dat bescherming, antislip en een aantrekkelijk uiterlijk combineert.

Triflex BAS systeem

Waterafstotend coatingsysteem

Het systeem wordt niet geadviseerd op een ondergrond met veel oneffenheden, omdat het coatingsysteem het profiel van de ondergrond volgt. Indien er een egaliserende uitvlakkende laag voor ongelijkmatige ondergronden gewenst is, verwijzen wij naar het Triflex BFS systeem. Het systeem is waterafstotend maar mag niet gespecificeerd worden als waterdicht. Voor het afdichten van oppervlakken van balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken verwijzen wij naar het Triflex BTS-P systeem.

VvE Atrium Dubbeldrecht te Dordrecht

Ondanks de overdekte galerijvloeren, worden deze toch als glad ervaren. Ook laat de bestaande coating te wensen over. Op diverse plaatsen is sprake van onthechting. Een echte afbreuk aan het bijzondere appartementencomplex. De bestaande afwerking is verwijderd om een goede hechting te verkrijgen voor het aan te brengen Triflex BAS systeem. Dit systeem kenmerkt zich door de snelle uitharding, moderne uitstraling, duurzaamheid en heeft een goede antislip. Zo is aan alle wensen van de VvE voldaan.

galerijen afgewerkt met triflex
Meer referenties

De juiste afwerking

Kleuren brengen sfeer op balkons. Ze geven karakter en benadrukken de architectuur van het gebouw. Het kleurenspectrum van Triflex biedt vele kleuren en verschillende afwerkingen. Zo stemt u uw vloeren optimaal af op de bouwstijl, woonstijl of persoonlijke voorkeur. Bovendien zorgt u voor een veilig oppervlak door de antislipstructuur.

Wij adviseren u graag in de keuze voor de juiste afwerking.

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Systeembeschrijving
File
BAS 2-laags.pdf (252.99 KB)
Systeembeschrijving
Brochure
File