?

De Hidden Treasure duurzaam beschermd

De oude bedrijfscampus van Philips in Eindhoven is gerenoveerd tot een modern appartementencomplex met maar liefst 166 woonruimtes. Deze renovatie vroeg om een kwalitatief hoogwaardige afdichting, hiervoor werd Triflex ingeschakeld.

Locatie
Eindhoven
Oplevering
november 2021
Segment
Daken en Dakdetails
Applicateur
JL Kunststoffen

De uitdaging

Het nieuwe appartementencomplex, wederom een eyecatcher van Eindhoven, vroeg om een fraaie, groene binnentuin die zou dienen als ontmoetingsplek voor de bewoners. De uitdaging bij dit project was de afdichting van verschillende betonnen delen.

De oplossing en het proces

Ervaren applicateur JL Kunststoffen heeft maar liefst 1200 m2 Triflex ProDetail aangebracht vanaf de dakbedekking tot op het beton, ter plaatse van de binnentuin. Op het parkeerdek bij het complex heeft dezelfde applicateur 200 m2 Triflex ProDetail aangebracht, ook vanaf de dakbedekking tot aan het beton van de opstaande gevel. Tot slot zijn er nog een aantal pilaren met dit systeem afgewerkt.

Het resultaat

Het resultaat van dit innovatieve project, is een waterdichte, naadloze afdichting van de details van de binnentuin van dit complex. De opdrachtgever is tevreden met het eindresultaat, net zoals de aannemer en de applicateur.

De 'Hidden Treasure' bij Vredeoord
1/3
De 'Hidden Treasure' bij Vredeoord
2/3
Triflex ProDetail
3/3