Fietsparkeren

Er wordt steeds vaker gekozen voor duurzame vervoersmiddelen, zoals de fiets, om van A naar B te komen. De fiets draagt, onder andere door de opkomst van de e-bike, steeds meer bij aan het verbeteren van de stedelijke bereikbaarheid en leefbaarheid. Fietsparkeren is hierdoor een belangrijk onderdeel geworden.

De juiste bescherming

Of er nou op de begane grond of op het dak wordt geparkeerd, Triflex biedt diverse oplossingen om fietsparkeren mogelijk te maken. Onze systemen zorgen dat zowel overdekte als open fietsparkeerplaatsen goed beschermd zijn tegen de belastingen die het moet verdragen. Te denken aan mechanische belasting, waterdicht, scheuroverbruggend, UV-bestendig en slijt- en stootvast.

kleur fietsenstalling triflex

Kleurrijk parkeren

Opvallend oranje, duurzaam wit of een bleekgroene kleur om de fietsparkeerplaats passend te maken bij de omgeving, voor elke vraag is er wel een oplossing te bedenken. Het kleurenspectrum van Triflex biedt vele kleuren en verschillende afwerkingen. Zo stemt u de vloer optimaal af op de bouwstijl of persoonlijke voorkeur. Bovendien zorgt u voor een veilig oppervlak door de antislipstructuur.

Binnen fietsgarage

Binnen fietsgarages

Vanwege de beperkte ruimte in (grote) steden worden steeds meer fietsen geparkeerd in ondergrondse fietsgarages. Deze fietsgarages zijn vaak sombere ruimtes met weinig kleur. Dit kan heel anders! Een veilige, ontspannen atmosfeer in een binnen fietsgarage is verrassend goed haalbaar. Triflex creëert de gewenste ambiance met het Triflex CPS-C+ systeem.

Naar product

Fietsparkeren Coffee & Bikes

Door de komst van een nieuw onderwijsgebouw op de campus van de TU Delft, het Teaching Lab en ontwikkelingen binnen de faculteit Industrieel Ontwerpen (IO), ontstond de behoefte aan meer parkeercapaciteit voor fietsen. Uit deze behoefte is Coffee and Bikes gerealiseerd: een aantrekkelijke verblijfsplek met een koffiebar, werkplaats voor fietsen en een tweelaagse fietsenstalling. Het resultaat is een opvallende bleekgroene vloer wat goed aansluit bij het ontwerp van het gebouw en de groene omgeving van de campus. De waterdichte afdichting is UV-bestendig, waardoor de deklaag zijn kleur behoudt. Daarnaast bevat het een antislipafwerking, wat bijdraagt aan de veiligheid van de studenten.

Meer referenties

Heeft u vragen of bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Bel ons gerust op +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder!