Stadion Galgenwaard

Geen omkijken meer naar de vergaarbakken dankzij de lange levensduur van Triflex ProDetail.
Meer weten?

Stadion Galgenwaard

Supporters van FC Utrecht ondervonden regelmatig overlast van de regen in stadion Galgenwaard. De stalen vergaarbakken, welke voor een deel boven de tribunes zijn gepositioneerd, zorgden namelijk voor lekkages door verstopping en corrosie. Een oplossing moest worden gevonden om deze problemen te verhelpen.
Locatie
Utrecht
Segment
Daken en dakdetails
Applicateur
Eurosafe Solutions

Projectomschrijving

Regen tijdens een voetbalwedstrijd is voor de spelers niet fijn, maar ook de supporters van FC Utrecht ondervonden hier regelmatig overlast van in stadion Galgenwaard. De stalen vergaarbakken, welke voor een deel boven de tribunes zijn gepositioneerd, zorgen voor lekkages door verstopping en corrosie. Een oplossing moest worden gevonden om deze problemen te verhelpen.

Door de goede ervaringen van de opdrachtgever kwam men al snel uit bij de duurzame producten van Triflex. Maar hoe krijg je het materiaal aangebracht op circa 20 meter hoogte? Rope Acces is een methode waarmee met behulp van abseiltouwen een moeilijk bereikbare plek onderhouden kan worden. Al eerder zijn er werkzaamheden in Galgenwaard uitgevoerd door dit team. Speciaal voor deze opdracht is een cursus Triflex applicatie gevolgd, zodat de klimmers precies wisten hoe ze het Triflex systeem moeten verwerken. Op deze manier kon de klus veilig en snel op hoogte geklaard worden.

De lange levensduur van Triflex ProDetail zorgt ervoor dat men de komende jaren geen omkijken meer heeft naar de vergaarbakken. Bezoekers van Galgenwaard kunnen weer genieten van de wedstrijden, zonder nat te worden!

Gerelateerde referenties