07.02.2020

Even voorstellen: Amy Matser

Eind vorig jaar zochten wij twee nieuwe medewerkers voor de uitbreiding van ons marketingteam. Een van de functies werd vervuld door Amy, die sinds 11 november onze marketingafdeling versterkt. Ze stelt zich graag even voor...

Amy Matser | Triflex BV

Mijn naam is Amy Matser, 23 jaar en geboren en getogen op Vlieland. Sinds 2 jaar woonachtig in Zwolle, waar ik tevens mijn studie Media & Vormgeving volgde aan het Cibap. Daarnaast volgde ik in het laatste jaar van mijn studie een extra module, waarmee ik mijn Bachelor of Fine arts in Graphic Communication behaalde. 

Na mijn studie was ik tijdelijk (vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof) grafisch ontwerper bij Kruitbosch in Zwolle. Daarnaast deed ik op freelancebasis ook een aantal grafische klussen. Nadat ik de vacature bij Triflex tegenkwam en had gesolliciteerd, mocht ik al snel langskomen. Het gesprek voelde erg goed en ik zag mijzelf hier wel zitten.

Creatieve functie

Mijn functie bij Triflex, als grafisch ontwerper, sluit goed aan bij mijn gevolgde studie en ervaring. Ik ben vooral bezig met creatief zijn, het bewaken van de huisstijl en het ontwerpen van alle communicatie-uitingen, zowel on- als offline. Te denken aan het bedenken van een direct-mailing, ontwikkelen van een beursstand of het ontwerpen van brochures.

Een goed begin

Mijn eerste week was heel leuk, ik werd goed ontvangen door mijn collega’s en er hing een fijne sfeer. Ik kijk uit naar het creëren van toffe dingen ‘from scratch’. Bijvoorbeeld het bedenken van een campagne, hierover brainstormen, schetsen maken en het uiteindelijk uitgewerkt zien. Om echt verantwoordelijk te zijn van het proces van begin tot eind.

Kennismaken met de nieuwe marketing en communicatiemedewerker of benieuwd wat zij voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Amy via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Gerelateerd nieuws