23.03.2021

Medewerker in de schijnwerpers: Louren Dorleijn

Louren Dorleijn | Triflex BV

Na het volbrengen van zijn studie Bouwkunde, maakte Louren een carrièrestart als behandelaar van bouwkundige schades bij Interpolis. Later vervulde hij een functie als commercieel technisch adviseur bij Gyproc. In 2018 maakte hij de overstap naar Triflex als rayonmanager voor midden-west Nederland. ‘Een mooi bedrijf met een sterke positie in de markt, waardoor wij onze producten kunnen verkopen door als adviespartner voor opdrachtgevers in het voortraject te fungeren’, vertelt Louren.


Schakel tussen opdrachtgever en uitvoerende partij
Zijn typische werkdag bestaat voornamelijk uit het bezoeken van opdrachtgevers. Te denken aan woningcorporaties, vastgoedeigenaren en parkeerexploitanten. Daarna maakt hij technische projectadviezen. ‘De uitdaging zit hem in het overtuigen van opdrachtgevers om hun projecten met Triflex uit te voeren. Om vervolgens de schakel te zijn tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partij. Wat mijn werk zo leuk maakt? Elke dag contact hebben met nieuwe en bestaande klanten uit de hele bouwkolom. Hierbij ben ik de spin in het web door de juiste partijen aan elkaar te koppelen voor de realisatie van projecten. Daarbij kan ik klanten helpen met kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de uitdagingen in hun project.’

 ‘’Wat mijn werk zo leuk maakt? Elke dag contact hebben met nieuwe en bestaande klanten uit de hele bouwkolom.’’

De evolutie van Triflex
‘Opdrachtgevers en uitvoerende partijen zien steeds meer waarde in het persoonlijke contact en de projectgerichte advisering in het voortraject. Ik ben van mening dat Triflex hierbij kan helpen door de kennisrol steeds meer op zich te nemen’, vertelt Louren tot slot. 

Wil je ons team komen versterken? Bekijk dan onze openstaande vacatures op  www.werkenbijtriflex.nl  of  solliciteer gelijk.