22.07.2021

Even voorstellen: Nico Feima en Michel Spaans

Links: Nico Feima | Rechts: Michel Spaans

Gloednieuwe medewerkers Nico en Michel versterken sinds een aantal weken het Triflex-team. Benieuwd wie ze zijn, wat hun functie inhoudt en hoe hun eerste indruk bij Triflex was? Ze stellen zich graag even voor…

Nico Feima
Mijn naam is Nico, ik ben 46 jaar en woon met veel plezier in Zwolle samen met mijn vrouw en twee dochters. In mijn vrije tijd pak ik onder andere graag een terrasje of ben ik bezig in de tuin. Daarnaast tennis ik twee keer in de week en ben ik mede-oprichter van een whiskeyclub.

Functie bij Triflex
Binnen Triflex ben ik verantwoordelijk voor de afdeling techniek. Hierbij kun je denken aan technisch advies, productontwikkeling, training en advies. Uiteraard doen we dat samen als Triflex team! Ook het feit dat ik veel bij projecten in het land betrokken ben spreekt mij aan.

Daarnaast zal ik in de toekomst bij diverse normcommisies gaan zitten om zodoende het belang van Triflex in diverse marktsegmenten te kunnen behartigen.

Eerste indruk
Het gevoel dat was ontstaan tijdens mijn sollicitatiegesprekken is zeker bevestigd: een gezellige en informele sfeer. Wat opvalt is dat iedereen enorm positief is over Triflex, maar ook directeur Kees Kalis. In de eerste kennismakingsgesprekken met collega’s werd ook diverse keren aangehaald hoe blij men was dat de functie weer is ingevuld, wat natuurlijk naast een gezonde dosis druk toch vooral een fijn gevoel geeft! Ik heb dus een goede keuze gemaakt om de overstap naar Triflex te maken.


 

Michel Spaans
Mijn naam is Michel. Ik woon in Nijverdal samen met mijn vriendin en twee kinderen. In mijn vrije tijd ga ik het liefst lekker mountainbiken.

Functie bij Triflex
Voordat ik bij Triflex begon, werkte ik voornamelijk in de uitvoering van de bouw.
Via een uitzendbureau hoorde ik over de dynamische functie van technisch adviseur en dit sprak mij direct enorm aan. Ik kan mijn technische kennis goed gebruiken in mijn functie bij Triflex en hoop dan ook mijn kennis over te kunnen brengen op anderen.

Eerste indruk
Mijn eerste week is heel goed bevallen. Ik kreeg veel leerzame informatie en ik was ook zeer enthousiast over de leuke collega’s. Ik hoop bij Triflex een voorspoedige tijd te hebben en mijn kennis te verbreden.

Wil je ook bij ons komen werken? Neem dan contact met ons op via vacature@triflex.nl of via het contactformulier.