?
08.05.2019

Even voorstellen: Mark Bruggeman

Na jaren werkzaam bij dezelfde werkgever, ben je soms toe aan een compleet nieuwe uitdaging. Dat gold ook voor Mark Bruggeman. Op 11 maart startte hij aan zijn nieuwe baan als medewerker bedrijfsbureau bij Triflex. Hij stelt zich graag even voor:

Mark Bruggeman, medewerker bedrijfsbureau Triflex

Ik ben Mark Bruggeman, 38 jaar en geboren en getogen in Heino. Hier woon ik nog steeds samen met mijn vrouw, dochter en labrador. Na een BBL-opleiding tot timmerman, waarbij ik bijna 12 jaar werkzaam was bij een bouwbedrijf in Raalte, besloot ik om de KOB-avondopleiding te volgen. Ook wel bekend als de aannemersopleiding. Tijdens deze opleiding startte ik als werkvoorbereider / calculator / tekenaar bij een afbouwbedrijf in Deventer. Hier werkte ik tot mijn overstap naar Triflex. 

Van 360-graden fotograaf naar medewerker 

In januari 2018 ben ik eerder in contact gekomen met Triflex, alleen destijds om heel iets anders, namelijk een 360-graden foto van het kantoor. De gezellige sfeer viel mij toen gelijk op en dat is erg blijven hangen. Op social media zag ik eind december de vacature van medewerker bedrijfsbureau voorbijkomen en aangezien de functie erg aansloot bij mijn interesses, schreef ik gelijk een sollicitatiebrief. En nu, nu zit ik hier! 

Afdeling techniek

Binnen mijn functie houd ik mij bezig met het schrijven van technische adviezen. Deze stel ik samen aan de hand van foto’s en een checklist die de rayonmanagers invullen bij een visuele inspectie. Na controle versturen we deze adviezen naar de klant, zodat zij bij erkende applicateurs offertes kunnen opvragen. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het facilitair en gebouwbeheer en zet ik de bestellingen klaar bij afwezigheid van de magazijnman. 

Werken bij Triflex tot nu toe

Mijn eerste weken waren erg leuk, maar ook erg intensief. Er was een uitgebreid inwerkingsprogramma opgezet, waardoor ik onder andere met verschillende collega’s op pad ben geweest. Mijn eerste indruk was en is nog steeds erg goed! Ik ben goed ontvangen door mijn gezellige collega’s.

Ik kijk ernaar uit dat ik nog veel ga leren over de verschillende producten/systemen die we verkopen, dat we onze adviezen nog verder kunnen uitbreiden en mogelijk nieuwe ontwikkelingen kunnen doen!

Kennismaken met de nieuwe medewerker bedrijfsbureau of benieuwd wat hij voor u kan betekenen? Neem dan contact met Mark op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Gerelateerd nieuws