13.08.2020

Medewerker in de schijnwerpers: Rob Buitenhuis

Na de detailhandelschool en een studie Bouwkunde, startte Rob bij twee verschillende bedrijven als timmerman en uitvoerder. Na 19 jaar werkzaam te zijn geweest bij deze organisaties, kende hij de kneepjes van het vak tot in detail en werd het tijd om zijn specialistische kennis elders uit te oefenen. Rob kende Triflex-directeur Kees al voor dat hij in dienst trad. Rob: ‘Zijn verhalen over Triflex intrigeerde mij. Ik hoorde over een vacature voor de functie technisch adviseur en greep deze kans met beide handen aan.' In 2014 maakte Rob zijn intrede bij Triflex. 

Technisch adviseur Rob Buitenhuis

Rob gaat vroeg op pad om applicateurs in het zuiden te bezoeken waar de producten verwerkt worden. Daarnaast assisteert hij in het aanbrengen van Triflex, test hij in het voortraject om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven en verzorgt hij opleidingen voor leerlingen in de winterperiode. Een dynamische functie waar stilzitten niet in zijn woordenboek voor komt.

‘Denken in oplossingen en niet in problemen, dat is mijn motto. Het is dan ook echt een interessante uitdaging om een goede oplossing te vinden voor een probleem of een complex detail. Bovendien vind ik het persoonlijk contact met verschillende mensen in mijn rayon een van de leukste dingen aan mijn baan. Elke regio heeft zo zijn typische mensen. Ik ben trouwens dol op de buitenlucht, een kantoorbaan is echt niet voor mij weggelegd’, vertelt Rob tot slot.

Benieuwd wat Rob voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of via het contactformulier. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact opnemen