21.11.2019

Even voorstellen: Ensoph Rijken

De openstaande functie voor rayonmanager Noord-Holland is alweer een tijdje vervuld. Op 5 augustus begon Ensoph bij ons aan zijn nieuwe baan. Hij stelt zich graag even voor:

Ensoph Rijken, rayonmanager bij Triflex

Mijn naam is Ensoph Rijken, 44 jaar, geboren in Groningen, maar inmiddels woonachtig in Haarlem samen met mijn drie zoontjes. Na mijn studie Commerciële Dienstverlening begonnen als bedrijfsleider bij een fotolab, waarna ik de overstap maakte naar de Stiho Groep.  Hier heb ik verschillende functies gehad. Begonnen als marktbewerker/verkoopadviseur buitendienst en de laatste 1,5 jaar werkzaam geweest als accountmanager.

Overstap naar Triflex

Zo’n acht jaar geleden werd ik door een leverancier getipt over een vacature bij Triflex. Volgens hem zou dit bedrijf perfect bij mij passen. Op dat moment waren ze helaas al in een ver stadium met mijn voorganger en stond ik op het punt naar Guatemala te vertrekken om samen met Stiho en Habitat huizen te bouwen voor dakloze gezinnen. Op dat moment koos ik ervoor om toch naar Guatemala te gaan. Toen ik begin dit jaar dezelfde functie weer tegenkwam op LinkedIn kon ik deze kans niet aan mij voorbij laten gaan en ben ik wederom gaan solliciteren bij Triflex.

Al snel volgde een uitnodiging. Vanaf het eerste gesprek voelde het gelijk goed. De sfeer, bedrijfscultuur en visie van Triflex past bij mij. Goed moment om na 11 mooie jaren de groothandel te verlaten en het nieuwe avontuur aan te gaan bij Triflex.

Rayonmanager Noord-Holland

In mijn functie als rayonmanager ben ik in de regio Noord-Holland verantwoordelijk voor de segmenten wonen en parkeren. Ik adviseer onder andere over het afdichten en beschermen van balkons, galerijen en parkeergarages. Daarnaast ben ik de verbindende factor tussen onze applicateurs, de opdrachtgever en Triflex.

Werken bij Triflex tot nu toe

Mijn start bij Triflex was in een bijzondere periode. Een gedeelte van mijn collega’s was nog met zomervakantie, dus het duurde even tot ik kennis had gemaakt met al mijn nieuwe collega’s. Er was een inwerkperiode ingepland, waar ik met al mijn collega’s een dag kon meedraaien. Een mooie gelegenheid om te zien wat hun werkzaamheden zijn en belangrijker nog; eens goed kennis te maken met de betreffende collega. Uiteraard kon bij mijn inwerkperiode dé Triflex praktijktraining niet ontbreken om zo bekend te raken met onze systemen en de onmiskenbare geur van kwaliteit (PMMA)!

Ik kijk uit naar een leuke samenwerking met collega’s, applicateurs en opdrachtgevers. Samen gaan we mooie dingen maken.

Kennismaken met de nieuwe rayonmanager of benieuwd wat hij voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Ensoph via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Gerelateerd nieuws