18.01.2019

Even voorstellen: Mario van Ginkel

Voor velen staat het nieuwe jaar voor een nieuw begin. Zo ook voor Mario van Ginkel, als het gaat om zijn carrière. Op 7 januari startte hij aan zijn nieuwe baan als salesmanager bij Triflex. Hij stelt zich graag even voor:

Mario van Ginkel | Triflex BV
Mario van Ginkel | salesmanager bij Triflex BV

Mijn naam is Mario van Ginkel, 38 jaar en samen met mijn vrouw en twee kinderen woonachtig in Dronten. Na 6 jaar studeren, bachelor Plantenteelt en master Bedrijfskunde, begonnen als accountmanager in de agrarische sector. Twee jaar later maakte ik de overstap naar de landelijk bekende bouwmaterialengroothandel Stiho, waar ik bijna dertien jaar met plezier heb gewerkt. Binnen het bedrijf heb ik diverse functies vervuld. Begonnen als verkoopmedewerker binnendienst en uiteindelijk ruim zes-en-een-half jaar gewerkt als commercieel manager. Een hele leerzame periode, waar ik vooral prachtige herinneringen heb opgebouwd met een leuke groep collega’s. 

Tijd voor verandering

Toch was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kwam de vacature van Triflex tegen en ik besloot contact op te nemen. De rol als salesmanager sprak mij heel erg aan, omdat je samen met je team van rayonmanagers resultaten weet te boeken. Daarnaast vind ik het ontwikkelen van het team en elk individu heel erg waardevol. Hier haal ik heel veel energie uit! Triflex is een toonaangevende speler op zijn vakgebied en ik wil graag een bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie. 

Werken bij Triflex tot nu toe

De eerste weken waren geweldig! Een nadere kennismaking met alle collega’s bevestigde mijn vermoeden van een warm en hecht team dat allemaal, stuk voor stuk, hard werkt voor de goede resultaten van Triflex. Ook het volgen van de praktijktraining was erg waardevol. Hier heb ik heel veel geleerd over de verschillende Triflex systemen en producten. 

Ik kijk er enorm naar uit om onderdeel uit te maken van dit team en samen te groeien en werken aan de uitdagingen die we voor ons zien!

Kennismaken met de nieuwe salesmanager of benieuwd wat hij voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Mario via 038 460 2050 of mail naar info@triflex.nl.

Gerelateerd nieuws