?
22.08.2019

Even voorstellen: Manon Ophoff

Kent u Manon nog? Afgelopen januari startte zij als afstudeerstagiair bij Triflex waar zij onderzoek deed naar de VvE-markt. Inmiddels heeft ze haar stage ingewisseld voor een baan en versterkt ze sinds 1 augustus onze marketingafdeling.

In januari ben ik bij Triflex terecht gekomen, nadat ik een afstudeeropdracht zocht op het gebied van marketing. De afgelopen maanden heb ik mij dan ook beziggehouden met mijn onderzoek gefocust op de VvE-markt. In juni behaalde ik mijn scriptie en had ik officieel mijn Bachelor of Business Administration in the pocket!

Van stage naar baan

Op mijn een-na-laatste stagedag had ik een kort overleg met mijn stagebegeleider (en nu manager). Tijdens dat gesprek gaf hij aan dat zij (Triflex) graag wilden kijken wat de mogelijkheden zijn om mijn carrière binnen Triflex te laten starten. Op dat moment was ik overrompeld, maar ook heel blij met de kans die mij werd aangeboden. De maandag daarop kwam ik langs om te kijken of we wat voor elkaar konden betekenen en the rest is history

Manusje-van-alles

Binnen mijn functie als marketing en communicatiemedewerker houd ik mij voornamelijk bezig met de organisatie van verschillende events, van a tot z. Te denken aan fabrieksbezoeken, seminars, maar ook relatiedagen en beurzen. Daarnaast voer ik ook uitvoerende taken uit ter ondersteuning van het marketingteam. 

In het begin vond ik het wel lastig dat ik niet meer de stagiair was. Dit is mijn eerste échte baan en ik wil daarom ook goed presteren. Gelukkig zit ik in een heel leuk team waaraan ik altijd alles mag vragen en die mij ook helpen als ik ergens niet uitkom. Ik zie het als een voordeel dat ik de organisatie natuurlijk al goed kende door mijn stage en ik mij tijdens die periode al heel erg op mijn plek voelde hier. 

Ik kijk ernaar uit om deze functie echt eigen te maken en me verder te ontwikkelen. Ik ben een ambitieus persoon, dus ik ben benieuwd hoever ik kan komen en kan groeien binnen Triflex.

Kennismaken met de nieuwe marketing en communicatiemedewerker of benieuwd wat zij voor u kan betekenen? Neem dan contact met Manon op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Gerelateerd nieuws