12.10.2020

Medewerker in de schijnwerpers: Esther Nunnink

Belt u naar Triflex? Dan is de kans groot dat Esther de telefoon opneemt. Ook als u een bezoek komt brengen wordt u vaak als eerste door haar begroet. Esther is het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Wij noemen haar dan ook graag het visitekaartje van Triflex.

Esther Nunnink, telefoniste en receptioniste bij Triflex

Naast haar werkzaamheden als telefoniste, zorgt Esther ervoor dat de voorraad in de keuken geregeld wordt bijgevuld en dat de kantoorartikelen op orde zijn. Daarnaast stuurt zij facturen, verzendt zij de post en worden de monsters door haar voorzien van etiketten. Zin in een kopje thee of koffie als u plaatsneemt in de wachtruimte? Onze representatieve medewerkster maakt het voor u klaar. Verder wordt alles gereed gemaakt voor zowel vergaderingen als cursussen en zorgt zij ervoor dat het CRM-systeem op orde wordt gehouden. Een veelzijdige functie met voldoende afwisseling!

‘Bezoekers een warm welkom geven staat voor mij centraal. Daarnaast is positief en duidelijk overkomen aan de telefoon echt een must. Het geeft mij voldoening om bezoekers en (potentiele) klanten tevreden te houden en het informele contact met mijn collega’s maakt het werk nóg leuker,’ vertelt Esther. 

Wil je ons team komen versterken? Bekijk dan onze openstaande vacatures op www.werkenbijtriflex.nl of solliciteer gelijk.